Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:04 | December 19, 2014

  PURE RED

  w1w2
  Sneak peek

  FRIIIYAY! Så gött med helg :) eller hur? Jag sitter och äter frukost och ska snart till OPFG och träna.  Gårkvällen var så himla mysig! Först myskväll på kontoret med massa bloggare och dom som jobbar på kontoret – med pizza, vin och annat gott.
  Efter det stack jag och mötte upp Fang och gänget för lite mini-middag på Köttbaren :)
  Jag åt inte så mycket eftersom jag tryckt i mig massa pizza innan, jag var mest där för sällskapets skull.
  Idag ska jag köpa lite julklappar till julklappsspelet imorgon och träffa Sabri en stund. Till kvällen får vi se vad jag hittar på!

  / FRIIYAAY! So nice that it’s weekend :) right? Im sitting here eating my breakfast and Im soon gonna get going to OPFG to work out. Last night was so cozy! We had such a cozy time at the office with some other bloggers and those who work at our office – we ate pizza, drank wine and other yummie stuff.
  Right after that I went and met up with Fang and the other guys for a small dinner at Köttbaren! I didn’t really eat cause I had eaten so much pizza at the office.
  Today Im gonna buy some gifts for the game tomorrow and also meet up with Sabri. Im gonna see what Imma do tonight, I haven’t decided yet!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “PURE RED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här