Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:14 | December 20, 2014

  PAST TIME

  a1a2a8a6a7a5a4
  Everyday randoms

  Lite bilder från den senaste tiden! Woop Woop – det är f-ing LÖRDAG! Jag kom nyss hem efter att ha varit på en magisk brunch som Elsa hade tillsammans med Big Tony på Griffin’s imorse, hängt med Sabri på River Island butiken samt köpt julklappar med Fang. Nu är jag hemma och inväntar att min böna Linda ska komma hit! Planen är att dricka lite vin och äta lite mat. Det blir en lugn kväll för oss båda eftersom vi varken vill eller kan festa ikväll!
  Men vi kanske möter upp Elsa och dom på ett glas innan det är dags att bege sig hemåt igen.
  Jag kommer bara vara kvar i sthlm tills på Måndag och sen drar jag till Linköping :) home sweet home. Ska pussas och kramas med min familj så, så mycket!

  / Some pictures from the recent time! Woop Woop – it’s f-ing SATURDAY! I just got home from a wonderful brunch that Elsa had with Big Tony at Griffin’s this morning, after spending time with Sabri at River Island and also buying gifts with Fang. Now Im back home and Im waiting for Linda to come over. We are gonna drink some wine and eat some food. It’s gonna be a calm evening for us, but we might meet up with Elsa for a drink before we go home! We don’t wanna go out tonight, that’s for sure.
  Im soon going home to Linköping also, Im leaving on Monday :) Home sweet home. Im gona hug and kiss my family so, so much!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “PAST TIME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här