Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:11 | December 23, 2014

  Chaotic Red

  angelicablick6angelicablick9angelicablick3angelicablick1w2angelicablick2/Coat from Topshop/Sweater from Second Hand/ Shoes from Adidas Stan Smith/Beanie from new Era/Bag from Adidas/Jeans from H&M/

  Alltså, hahahhaha .. kan typ inte nått annat än att skratta. På riktigt.
  Igår fuckade hela min sida upp så därför kunde jag inte logga in på bloggen – därav kunde jag inte blogga. ALLS! Detta är som tur är löst nu! Så nu är allt som vanligt igen!
  MEN utöver det så har de varit sånt kaos. Jag höll på att missa mitt tåg igår först och främst för det började med att jag glömde mitt kort hemma. Så taxin fick vända och åka tillbaka. Jag hann PRECIS på tåget.
  Igår bytte jag även namn på instagram och då blev mitt gamla namn taget – så då fick jag hålla på att lösa att få tillbaka mitt gamla instagramnamn – som tur var så var denna person snäll så jag fick tillbaka det! TACK!
  Imorse gick jag upp astidigt för att hinna blogga samt åka och fota outfit med en tjej som heter Lisa här i Linköping. Vad händer? JO.. jag upptäcker ju att JAG GLÖMT MIN VÄSKA PÅ TÅGET IGÅR………………
  Eftersom dom på Arlanda – dom som lastar av väskorna – förstörde min stora väska när vi åkte till Paris så fick jag packa 5 små väskor istället med alla julklappar och de. Jag lyckas glömma den enda väskan som är VIKTIGAST för mig. JO, DEN MED MIN LAPTOP I! Jag fick som tur, tur, ruur var tillbaka den idag!
  Alltså… jag kan inte sluta skratta samtidigt som jag är helt förvirrad typ haha!
  Så ja, det är därför jag inte bloggat. Men nu ska jag andas ut och njuta! Har massor av blider till er <3

  / Okey, hahahahah.. I don’t know if Im gonna laugh or cry. For real.
  Yesterday I was unable to login to my website so I couldn’t blog. but now it’s been taken care of so now it’s back to normal again!
  BUT besides that I’ve had such a chaotic time! It started with me almost missing my train. I have forgotten my card at home so the taxi driver had to drive me back home to get my card! I had to literally JUMP into the train! But I made it!
  I also changed my instagram name yesterday which resulted that someone stole my name – The guy who took it was a nice guy so he gave it back to me after a while. Thank you!
  But that’s not all.
  I woke up this morning really early to take photos with a girl called Lisa here in Linköping, and that’s when I realized. I HAVE FORGOTTEN MY BAG IN THE TRAIN LAST NIGHT…….
  WITH MY LAPTOP INSIDE! When I flew home from Paris – the guys at Arlanda ruined my big bag – so I had to pack 5 small bags with all the gifts and everything now when I went home. So I forgot one bag! Im so, so , so lucky that I got it back today! But that’s why I haven’t been able to blog! But now Im calm again and I have a lot of photos for you


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Chaotic Red”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här