Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:18 | December 24, 2014

  MERRY X-MAS TO ALL OF YOU <3

  a9a8
  MERRY X-MAS

  Jag och min familj vill bara önska er alla en GOD JUL!
  Jag hoppas att ni alla där ute får en bra Julafton <3 jag vet att det finns många som kanske inte har det så lätt på Julafton. Dom som kanske känner sig ensamma eller glömda.. och till er så vill jag skicka lite extra kärlek. Ni är HELT FANTASTISKA! Glöm inte det!

  / Me and family just wanna wish you all a Merry X-mas!
  I hope that all of you will get a good Christmas Eve <3
  I know there is a lot of people put there who might not have a cheerful and happy Christmas. People who feel alone or forgotten. I just want to send som extra love to those who feel that way! You are AMAZING! Don’t you ever forget that!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “MERRY X-MAS TO ALL OF YOU <3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här