Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:17 | December 24, 2014

  STYLIGHT // Most Influential Fashion Blog

  [youtube]http://youtu.be/Dus-guoBlDQ?list=UUVZb6Tm2ekX6vvA2XX-hiGA[/youtube]
  Nominated as “Most Influential Fashion Blog”

  Alltså, hur FETT är inte detta?! Jag är alltså nominerad i STYLIGHT Fashion Influencer Awards som “Most Influential Fashion Blog” och jag är så himla hedrad! I denna award är det ingen publik röstning – utan endast en jury. Och inte vilken jury som helst! De personer som ska sätta betyg på våra bloggar och utse vinnaren är inga mindre än Benjamin Guenther, Anita Tillman, Bryan Boy och Bar Refaeli! Jag är så himla tacksam för detta! Det skulle vara så jäkla häftigt om jag vann! Hoppas ni vill hålla alla tummar och tår för mig <3 Awarden går av stapeln i Berlin den 20:e Januari!

  / How COOL is this?! I’m nominated in STYLIGHT Fashion Influencer Awards as ” Most Influential Fashion Blog” and I’m soooooo honored! In this award, our readers won’t be able to vote – but we have a jury. And not just any jury! The persons that will give us scores and also choose the winner is no less than Benjamin Guenther, Anita Tillman, Bryan Boy and Bar Refaeli! Im so, so thankful for this! It would be so awesome to win this award! I hope that you will keep your fingers crossed for me <3 The Award is being held in Berlin on the 20th of January!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “STYLIGHT // Most Influential Fashion Blog”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här