Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:26 | December 25, 2014

  Countryside

  w2w6 (kopia)w3 (kopia)
  At my grandpa’s countryside

  Började dagen med kaffe och nyhetsmorgon tillsammans med Pappsi! Sen skjutsade han mig till morfar på landet där min mamma höll hus efter Julafton igår :) tyvärr åkte vi inte till mormor idag men vi hade de mysigt hos morfar istället. Jag ÄLSKAR att komma ut till morfars land. Det är som att min själ blir lugn då. Vi åt mat, umgicks och hängde framför eldstaden. Nu ska jag ta mig en liten gubbvil innan Rebecka kommer hit! Sen ska vi till Emeli på lite förfest innan vi ska ut här i Linköping. Det blir en väldigt lugn kväll för min del eftersom jag ska upp så tidigt imorgon och åka till André och hans föräldrar i Varberg :)

  / I started this day with the news and coffee with my dad! Then he drove me to my grandpa’s countryside where my mom was after Christmas eve :) We sadly didn’t go to my grandma today but we went to grandpa instead. I just LOVE to hang out at my grandpa’s countryside. My soul get’s so calm! We ate food, talked about life and sat infront of the fireplace. Now Im gonna rest before Rebecka comes over! We are going to a pre-party at Emeli’s place before we are going out in Linköping.  Im going home early and Im gonna tale it easy cause Im going up early tomorrow to go and visit André and his parents in Varberg :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Countryside”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här