Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:21 | December 25, 2014

  Shades of green

  a1 (kopia) (kopia)A9a5a4a2 (kopia)A12a6Photos by Lisa Öberg – Edit by me
  /Coat from Zara/Shoes from Zara/Beanie from H&M/Shirt from Zara/Bag from Yves Saint Laurent/Faux leather trousers from Zara/

  Dagen innan julafton så var jag och fotade med en tjej som heter Lisa här i Linköping! Det har alltid varit ett problem för mig, dvs att när jag åkt hit till Linköping så har jag inte riktigt haft någon som kan fota mig ( på det viset jag trivs med och gillar – jag vill ha mina bilder på ett speciellt sätt ) och då var det helt perfekt att duktiga Lisa kunde hjälpa mig :) kommer garanterat vilja fota med henne mer när jag är i Linkan och hälsar på.
  Supersöt tjej dessutom!
  Nu ska jag och mamma precis bege oss ut till mormor för att fira lite mini-jul!
  Våran Julafton blev väldigt mysig och lung med familjen. Vi åt massa mat, kollade Kalle Anke, öpnnade paket och spelade paketleken. Jag tog hem de två sakerna jag ville och det har jag fan aldrig gjort innan haha!

  / The day before X-mas I met up with a girl called Lisa here in Linköping to take photos with! It has always been a problem for me when Im in Linköping that no one has been able to help me with my outfit photos ( in that way that I like to have them – I want them in a special way ) and now itäs perfect to be able to collab with Lisa :) I would love to do something with her again when Im here in Linköping for a visit. She is so sweet!
  Now me and my mom are off to my grandma’s place to celebrate christmas also!
  Our Christmas Eve was very calm and nice. We ate a lot of food, watched Donald duck, opened gifts and played hazard. I managed to get the two gifts that I was playing for and that has never happened before!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Shades of green”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här