Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:18 | December 26, 2014

  PARADISE

  a1a6a4At W hotels in Bali

  Hade så himla kul igår! Det var superskoj att träffa alla gamla vänner och bekanta igen. Vi började kvällen hos Emeli och sen begav vi oss till Riva för party! Jag hade tänkt gå hem tidigt men gick inte hem förens runt 02.30 – men jag drack knappt nått så jag orkade iallafall upp till tåget imorse :)
  Nu är jag i Varberg hemma hos Andrés föräldrar! Vi har precis ätit middag och slappar framför tvn nu. Hoppas ni får en fin kväll!

  / I had such a blast last night! It was super fun to meet all my old friends last night. We started off with a pre-party at Emeli’s place before we went out to riva for some party! I was supposed to go home early but I didn’t go home before 02.30 – but I didn’t really drink so I managed to get up this morning to my train. Now Im in Varberg at André’s parents place! We have just eaten dinner and are chilling infront of the tv now. I wish you all a nice evening!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “PARADISE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här