Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:45 | December 30, 2014

  Grey / Grey

  ABLICK10ablick4ABLICK12ablick6ablick78Photos by Cristian Fang
  /Shirt from COS/Faux leather pants from Billman for Bubbleroom/Shoes from Wood Wood/Bag from Billman for Bubbleroom/Hat from Monki/Coat ( old ) /Watch from Larsson&Jennings/

  HETS! Jävlar i min låda, haha. Vaknade upp imorse och sa till mig själv ” gud vad skönt! Idag har jag typ inget på schemat. Bara att fixa till nageln jag slog av igår och sen spraytan vid 19.00 ..” .. tji fick jag! Har sprungit runt på stan som en idiot!
  Först fota en look, fixa nageln, möte upp Niklas att testa nyårsklänning, förbi RMPR för att hämta upp ytligare några klänningar, sen hem för att hämta upp mina avin och sen dra till posten. På det har jag också hunnit köpa det sista inför imorgon, besökt systembolaget samt svängt förbi apoteket! Nu är jag hemma för att blogga innan jag ska dra vidare till bästa Klara för att spraytana mig. PJHU! Men nuså, nu äre lugna puckar. Jag och Klara ska äta pannkakor och dricka te efter med! Bästa.

  / STRESS! Damn, haha. I woke up thinking ” how nice! I don’t have anything booked today but to get one of my nails done after chipping it off and to get a spray tan later tonight.. ” well, I was wrong. So wrong. I’ve been running around town all day! I went and took these outfit photos, then to get my nail fixed, then I met up with Niklas who helped me with a dress for New Years, and then I went to RMPR office to pick some other dresses up, then I went home to pick up some packages and to the post office after that. I have also managed to buy the last stuff for tomorrow, buy some champagne and also went pass the pharmacy! PHEW! Now Im at home just chillin’. Im going to Klara later to get a spray tan and to eat pancakes and drink tea! Love it.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Grey / Grey”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här