Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:45 | December 30, 2014

Grey / Grey

LOOK OF THE DAY

ABLICK10ablick4ABLICK12ablick6ablick78Photos by Cristian Fang
/Shirt from COS/Faux leather pants from Billman for Bubbleroom/Shoes from Wood Wood/Bag from Billman for Bubbleroom/Hat from Monki/Coat ( old ) /Watch from Larsson&Jennings/

HETS! Jävlar i min låda, haha. Vaknade upp imorse och sa till mig själv ” gud vad skönt! Idag har jag typ inget på schemat. Bara att fixa till nageln jag slog av igår och sen spraytan vid 19.00 ..” .. tji fick jag! Har sprungit runt på stan som en idiot!
Först fota en look, fixa nageln, möte upp Niklas att testa nyårsklänning, förbi RMPR för att hämta upp ytligare några klänningar, sen hem för att hämta upp mina avin och sen dra till posten. På det har jag också hunnit köpa det sista inför imorgon, besökt systembolaget samt svängt förbi apoteket! Nu är jag hemma för att blogga innan jag ska dra vidare till bästa Klara för att spraytana mig. PJHU! Men nuså, nu äre lugna puckar. Jag och Klara ska äta pannkakor och dricka te efter med! Bästa.

/ STRESS! Damn, haha. I woke up thinking ” how nice! I don’t have anything booked today but to get one of my nails done after chipping it off and to get a spray tan later tonight.. ” well, I was wrong. So wrong. I’ve been running around town all day! I went and took these outfit photos, then to get my nail fixed, then I met up with Niklas who helped me with a dress for New Years, and then I went to RMPR office to pick some other dresses up, then I went home to pick up some packages and to the post office after that. I have also managed to buy the last stuff for tomorrow, buy some champagne and also went pass the pharmacy! PHEW! Now Im at home just chillin’. Im going to Klara later to get a spray tan and to eat pancakes and drink tea! Love it.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Grey / Grey”

 1. Petra on

  Det jag mest saknar med din blogg är att varje resa du gör skulle ha en egen kategori. Jag älskar att resa och hade gärna läst tillbaka på en massa inlägg från resor du gjort (just nu ligger Kalifornien i intresse) – i övrigt gillar jag din blogg i massor och dina bilder är otroligt fina!

  Reply
 2. samantha on

  daaamn to the end of the year you take the biscuit !!!! WHAT AN AMAZING LOOK! ufff i love it soo soo soo much. it is more than perfect and if such an brathtaking beautiful woman wears it it is even more spectacular!!! completely in love!
  <3 !!!! cant wait to see your dress for new years btw…really really curious, you have to show us tomorrow!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.