Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:06 | December 31, 2014

  HAPPY NEW YEAR!

  a7a5a9a2a6a1New Years Eve last year – 2013/2014

  Vilket år det varit! Shit alltså! 2014 har verkligen varit ett fantastiskt, fantastiskt år! Hade inte kunnat önska mig ett bättre år. Det har varit tufft i vissa stunder med både motgångar och jobbia situationer – men mest av allt har det varit ett år med framgångar, massor av roligheter och ett utav de bästa åren någonsin!
  Jag har under året bl.a hunnit träffa kärleken – mannen som gör mig lyckligast på jorden, släppt min alldeles egna kollektion för BikBok, rest till massvis av platser på jorden, haft stora framgångar med bloggen & instagram och vunnit fina priser,  börjat resan mot ett utav de störrat projekten jag någonsin gjort och massa massa mer!
  Jag tänkte att jag skulle göra en årsresumée med lite bilder osv – och även en årsresumé med mina outfits genom året .. vad tycker ni om det? Kameran följer med ikväll också såklart!
  och med det sagt så vill jag bara önska er alla :
  ETT GOTT NYTT ÅR!!!

  / What a year it’s been! Aww! 2014 has truly been a fantastic, fantastic year! Couldn’t have wished for a better year. It’s been tough in some moments with both adversity and hard situations – but most of all it has been a year of success, lots of fun and one of the best years ever!
  During the year I’ve met my love – the man who makes me the happiest girl on earth, released my very own collection for BikBok, traveled to lots of places on earth, had great success with my blog & amp; instagram and won great prizes, started the journey towards one of the biggest projects I’ve ever done and a lot more!
  I thought I would make a year resumée with some pictures etc – and even a year resumé with my outfits through out the year .. what do you think of that? Im bringing my camera with me tonight also of course!
  and with that said, I just want to wish you all:
  A HAPPY NEW YEAR!!!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “HAPPY NEW YEAR!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här