Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:54 | January 2, 2015

  R E D

  ABLICK6Namnlöst-1ablick1(1)
  Dress, HERE

  Såhär såg jag ut på nyår – efter mycket om och men! Jisses vad jag hållt på och letat klänning. Kaos, haha.
  Jag hade med mig en extra som jag sedan bytte om till under kvällens gång också!
  Men denna är SÅÅ FIN! Fick sjukt många komplimanger för den och jag måste säga att den är min nya favorit klänning :) gillar ni den? Den är sjukt, sjukt nog på rea nu också. Tack till bästa Linda som gjorde min makeup för kvällen också! Ni ska få massvis av bilder från Nyår samt vad vi gjorde också. PUSS!

  / This is how I looked like during New Years Eve – after a lot of “buts & ifs”! Damn, I had such a hard time finding a dress. Chaos, haha.
  I had another dress with my that I changed into later that night!
  This one is SO PRETTY! I got so many compliments for it! It’s my new favorite dress for sure :) do you like it? And listen up, it’s on sale right now which is crazy. A big thanks to my bae Linda for doing my makeup! Im gonna show you a lot of photos from my New Year’s Eve and also tell you what we did. KISSES!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “R E D”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här