Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:13 | January 2, 2015

  Recap // MY 2014

  janmodejanjamaicajanfebbikbokjanvixen2
  JANUARI

  I Januari åkte jag till Jamaica som var magiskt, den svenska modeveckan kickade igång, jag åkte även till Barcelona och plåtade mina pressbilder för min kollektion för BikBok tillsammans med bästa teamet. Jag reste dessutom till Oslo för Vixen Awards för jag även vann priset för “Årets Internationella Blogg”.

  / In January I went to Jamaica that was magical, the Swedish fashion week kicked off, I also went to Barcelona and took press photos of my collection for BikBok along with the best team. I also traveled to Oslo for Vixen Awards where I won the award for “Best International Blog”.

  febbikfebny6febny5febnybloglovin2FEBRUARI

  Jag och Andreas stack till NYC’s modevecka och gick samtidigt på Bloglovins stora fest! Jag släppte mina pressbilder för Angelica Blick for BikBok, gick på den svenska Grammisgalan och blev nominerad som “Årets modeblogg” i finest Awards.

  / Me and Andreas went to NYC’s fashion week and on bloglovin’s big party! I dropped my press photos for Angelica Blick for BikBok, went on the Swedish Grammy Awards and was nominated as “Best fashion blog” at Finest Awards.

  marsandrémarseventmarsattitudemarsshapeupMARS

  I Mars så fotade jag omslag för tidningen ShapeUp samt visade upp min kollektion för första gången live på Attitudemässan. Jag höll i River Islands stora butiksöppning i Stockholm och träffade även André för första gången den dagen. Vi kollade och hejade på när Kenza dansade i Let’s Dance och Julian hann fylla 25!

  / In March I shot the cover for the magazine ShapeUp and showed off my collection for the first time live on Attitudemässan. I hosted River Islands grand store opening in Stockholm and also met André for the first time that day. We watched and cheered when Kenza danced in Let’s Dance and Julian turned 25!

  aprilcuraaprilbikbok2aprilguldtubenaprilcur4APRIL

  Här släppte jag min kollektion – Angelica Blick for BikBok som är en utav de största sakerna jag gjort. I och med lanseringen så hade jag lanseringsevent i Norge, Finland och Sverige. Mitt gäng drog till Linköping och festade, hade bloggmingel för kollektionen,  gick på Guldtuben galan samt stack till MAGISKA Curacao med Andreas.

  / Here I released my collection – Angelica Blick for BikBok which is one of the greatest things I’ve done. With the launch I had launch events in Norway, Finland and Sweden. My gang went to Linköping and partied, I had a blog mingle for the collection, went to the Guldtuben gala and went to MAGICAL Curacao with Andreas.

  majusaroadtripmajkinggalanmajnelly10majroadtripusaMAJ

  Drog på roligaste roadtripen i USA med Linus & Daniel, Nelly fyllde 10 år och hade fetaste festen och King Galan ägde rum. Jag testade på poledance för första gången och började träna mycket på OPFG. Jag flyttade dessutom in hos min bästa vän Julian under Maj månad och gick på många dagsfester som kåken anordna! Hängde en del i Oslo också.

  / I went on the funniest roadtrip in the US with Linus & Daniel, Nelly turned 10 years old and had a huge party and the King Gala took place. I tested on pole dancing for the first time and began to workout a lot at OPFG. I also moved in with my best friend Julian during this month and went on many day party’s that Kåken organized! I hung out in Oslo a bit also.

  junibråvalla3junibråvallajunibikbokshootjuniibiza4JUNI

  Älskade Juni! Vi åkte till Bråvalla och träffade underbara läsare samt fantastiska artisters såsom Lana Del Rey, Sam Smith och the Preatures. Jag & Vic drog till Ibiza tillsammans med River Island och massa andra bloggare,  åkte karuseller på Gröna Lund och  firade midsommar. Jag var med och plåtade en stor kampanj för BikBok som släpptes i butik senare den sommaren! Hela gänget drog dessutom till Oslo och festade. Jag hade så sjukt roligt!

  / Beloved June! We went to Bråvalla and met wonderful readers and amazing artists such as Lana Del Rey, Sam Smith and the Preatures. Me & Vic went to Ibiza with River Island and lot of other bloggers, went on roller coasters at Gröna Lund and celebrated midsummer. I was with and photographed a major campaign for BikBok which was released in stores later that summer! The whole gang went to Oslo and partied. I was so fun!

  julibåt6julibarca1julihellmansjullandetmedandreJULI

  Under Juli månad hängde man mycket på Häringe Slott och badade, Hellman’s hade en stor takterassfest och jag & André stack till min morfars land och njöt av ett par lugna dagar. Jag åkte till Barcelona och hälsade på min vän Demmy och åkte båt med mormor. Amanda & Tommy gifte sig så jag gick på deras magiska bröllop. Jag och Julian höll i en intim grillfest uppe på våran dåvarande takterass!

  / In July, we hung out a lot on Häringe slott and bathed, Hellman’s had a great rooftop party and André and I went to my grandfather’s country side and enjoyed a few quiet days. I went to Barcelona to visit my friend Demmy and went boating with Grandma. Amanda & Tommy got married so I went to their magical wedding. Julian and I held in an intimate barbecue party up on our former roof terrace!

  aughäring2augsanaugtys2augwayAUGUSTI

  Augusti månad var nog den mest fullspäckade månaden! Jag åkte till Oslo och var gästdommare i det norska TV-programmet Det Nye jente och plåtade även omslag för Det Nye tidningen.  Jag och Elsa drog på drömsemester till Santorini och min moster hann att gifta sig. Vi tillbringade fler dagar på häringe slott och jag plåtade ytligare ett omslag, fast för veckorevyn. Jag hade en stor fest på Leffe’s Beach Club i Tylösand och hela gänget kom och festade! Way out West gick av stapeln och vi hade jävligt roligt. BikBok kampanjen jag var med i kom ut i butik och  runt den sista Augusti började den svenska modeveckan.

  / The month of August was probably the most busy month! I went to Oslo and was a guest judge in the Norwegian TV program The Nye jente and also photographed the cover for The Nye newspaper. Elsa and I went on a dream holiday to Santorini and my aunt got married. We spent more days on Häringe slott and I photographed another cover, this time for veckorevyn. I had a big party at Leffe’s Beach Club in Tylösand and the whole gang came and partied! Way out West was held and we had great fun. The BikBok campaign I was in came out in stores and around the last days of August the Swedish fashion week begun.

  sepparis2sepnychelicoptersepblogawardssepusanycSEPTEMBER

  Modeveckorna började och jag, Andreas, Elsa och Linn drog till NYC och Paris modevecka . I NYC åkte vi helikopter och såg hela staden från ovan – så coolt! Jag och Elsa plåtade och spelade in en kampanj för Nelly under våran NYC vistelse som släpptes i samband med nyår! Bloglovin hade en stor fest och min fina Andreas var nominerad.  Jag var nominerad i VR Blog Awards och tog hem vinsten för “Årets Modeblogg” – WIHUUU!

  / Fashion weeks started and Andreas, Elsa, Linn and I went to NYC and Paris fashion weeks. In NYC we went on a helicopter and saw the whole city from above – so cool! Elsa and I photographed and recorded a campaign for Nelly during our NYC stay that was released for New Year! Bloglovin had a big party and my friend Andreas was nominated. I was nominated in VR Blog Awards and took home the prize for “Best fashion blog” – WIHUUU!

  oktbali9oktsoloomslagoktphrell16OKTOBER

  I Oktober drog jag och min kärlek till Bali i 2 veckor och jag tog ledigt från bloggen för första gången. Det var under denna resa som du officiellt blev min och jag din. Jag plåtade ett omslag för Solo magazine och fick träffa Pharrell! Jag flyttade även ifrån min vän Julian till en egen lägenhet under denna månad.

  / In October, My love and I went to Bali for 2 weeks and I took time off from my blog for the first time. It was during this trip that you officially became mine and I became yours. I photographed a cover for Solo magazine and met Pharrell! I even moved away from my friend Julian to my own apartment.

  novparisnovbirthsabriandrejagnovlaqilaberlinzignNOVEMBER

  Vi hade många födelsedagsbarn under november månad bl.a jag fyllde år samt André & Sabri. För att fira det så hade vi en asfet neonfest! Jag åkte till Berlin med Zign och besökte även ett jordbävningsdrabbat L’aquila med Givesom. André tog med mig till magiska Paris och det var underbart! Jag fick gästa Nyhetsmorgon tillsammans med Lin & Michaela. Mitt omslag för SOLO kom ut och våran plåtning för WANG kom också ut!

  / We had many birthday’s during the month of November, among others I had my birthday and André & Sabri too. To celebrate, we had a huge neon party! I went to Berlin with Zign and also visited the earthquake damaged city L’Aquila with Givesom. André took me to magical Paris and it was wonderful! I was a guest at Nyhetsmorgon together with Lin & Michaela. My cover for SOLO Magazine came out and our photoshoot for Wang also came out!

  decginadecmusikhjälpendecsabrimigdecchristmasDECEMBER

  Sista månaden på året. Under December så deltog jag i Musikhjälpen och hade även en egen auktion. Gina Tricot bjöd in på stor bloggmiddag och fest och då blev det mycket dans! Jag gick på Lacostemiddag och firade Jimmy som fyllde år. Jag & Sabri fotades ihop och Spotlife anordnade myskväll på kontoret. Sist men inte minst så kom Julafton och sen Nyår! Jag har haft ett helt FANTASTISKT ÅR!!! Tack till alla som varit med mig under detta år och gjort de till ett utav de bästa åren någonsin. Jag hoppas att 2015 blir minst lika fett och bra som 2014!

  / Last month of the year. In December I took part in Musikhjälpen and even had an own auction. Gina Tricot invited us for a great blog dinner and party, and there was a lot of dancing! I went on a Lacoste Dinner and celebrated Jimmy’s birthday. Sabri and I took photos together and Spotlife arranged a cozy evening at the office. Last but not least came Christmas Eve and New Years! I have had a truly amazing year !!! Thanks to everyone who has been here with me during this year and made this year on the best years ever. I hope that 2015 will be just as amazing and good as 2014!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Recap // MY 2014”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Typ en och ibland flera resor utomlands… Varje månad???? Hur fucking rik är du? Sorry språket men liksom… Åker utomlands typ en gång om året, en gång 3( vilket jag tyckte var mycket), vissa år ingen gång.

   Reply
  • De flesta resor jag gör är jobbrelaterade – det är därför jag reser så mycket :) de kan vara allt ifrån pressresor/samarbetsresor till att man träffar kunder/företag utomlands. De “ända” resorna som enbart var semester var Jamaica, Bali och Paris ( som jag fick i present av min kille i födelsedagspresent ). Alla andra är jobbrelaterade! Kram

   Reply
  • Hi, Angelica! I saw the comment from Matilda and get curious. I have told myself that most of your travels are “business” like. You work as Blogger right? But do you have a agency or something like that? I ask because Fanny, Rami &co. are working for Im Next. But your blog is your personal one or not? Or it depend on individual jobs from Nelly, Bikbok ect.? Sorry for asking :) I’m always very fascinated from all this “behind the Blogger Thing”. It is so much work, but the readers don’t realize this. It’s a full time Job :))))

   Reply
  • Wonderful photos and memories!

   http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2014/12/happy-new-year.html
   https://www.facebook.com/kingstreetfashionista

   Reply
  • wow looks like an amazing year (i know the troubles you had in this year you didnt mention thats why everything looks like you had only a fucking dope year) but all in all it was a positive year i think….everything happens for a reason right?! you may had some hard times but now you have found someone who seems to make you really really happy :)
   amazing how much you travelled…you were at amazing places that i wanna visit soo soo bad.
   also very interessting to know that you actually lived so long in julians apartment (may-oct) i didnt know it was so long :) and i am also suprised that you actually met andre this year for the first time. i aaalways thought you were friends before you started dating and know each other from your clique (from the odenplanfight, from fang or sanny or so) and that you bring him with you to the countryside in summer (always thought you was alone there or with maja maybe) well well all the things you didnt tell us because you were so quiet at the beginning of the year. hahahahahahha but i understand that. happy to know now! and happy for yooooou!!! <3

   Reply
  • The picture of Bali is just incredible! Your whole year just looked so jam packed full of fun! Wishing you even more adventures for 2015!

   Reply
  • Omg your life is so amazing and interesting!!!

   http://classycaptanius.blogspot.com

   Reply
  • You had a really perfect year. xa
   http://www.fashiondenis.com

   Reply
  • Great year!

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • So nice post! :-)

   Reply
  • you had such a great year, I actually discovered your blog this year and I’m glad I did, it’s such an entertaining place… I wish you another awesome year!!!!!

   http://momochiclook.blogspot.com

   Reply
  • wonderful recap and the photos are a real delight to look at.i hope you keep on blogging that way :)

   http://fashionbarbecue.com/

   Reply
  • You deserve it, Angelica! Great blog!

   Happy New Year!

   xxx
   http://www.journal-of-style.blogspot.com

   Reply
  • I love this post so much, so much inspiration! It looks like a great year, I hope 2015 will be as great/ even better for you! You are the most beautiful and inspirational girl I know of! xx

   http://www.thestylishcupcake.com

   Reply
  • Grymt fina bilder . Verkat varit ett grymt år för dig också

   Reply
  • Är så avundsjuk på att du träffade lana del rey! Kan du inte berätta mer om vad ni sa och gjorde och hur du fick träffa henne? :)

   Reply
  • härligt år med så underbara bilder!
   jag försökte hitta inlägg om din kamera, vilken kamera använder du oftast när du tar kort?
   jag är ute efter en ny och den här tar ju så fantastiska bilder så om du har tiden svara gärna tack snälla!
   hade fint!!

   Reply
  • Så fina bilder! Det verkar som att ditt år var väldigt bra :)

   Reply
  • wish u all the best
   but did i get it right , u r married??
   xoxo

   Reply
  • Haha, no Im not married :) xx

   Reply