Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:11 | January 4, 2015

  New Years Eve / Part 1

  n6n1n32n26n18 n12n11n9n28n17n10n3n2n22n15ny2n24
  New Years Eve / Part 1

  Första delen av ALLA 100-tals bilder vi tog under Nyår! En helt PERFEKT kväll!
  Jag och Sabri höll i både middagen & festen på American Table och det slutade med att över 150 -200 av allas vänner kom. Galet! Vi började med 2-rätters middag för 35 av våra vänner innan vi fortsatte festen. Jag vill återigen tacka Moet för allt bubbel, American Table & RoyalKave Tattoo för att ni gjorde denna fest till det bästa :) FANTASTISK KVÄLL!
  Bästa på hela kvällen måste ändå ha varit min överraskning. André hade sagt till mig att han inte kunde fira Nyår med mig eftersom han var tvungen att jobba nattjouren – så jag var helt inställd på att få kramas med mina vänner under kvällens gång och vid tolvslaget.
  Men vet ni? Han hande lurat mig och dök upp efter middagen straxt innan tolvlaget som en överraskning till mig – som ALLA 35 personer undanhållit och varit med på och vetat om!
  Jag kan nog inte förklara hur glad jag blev när han vänder sig om mot mig och så står han där mitt bland alla människor. Bästa överraskningen – Bästa nyåret!
  Tack till alla som kom också Nu ska jag kura ner mig med en kopp ingefära/citron te framför en bra film.
  Har svinont i halsen och befarar att jag kanske åkt på halsfluss.. ska förbi läkaren imorgon och få pencellin. PUSS!

  / The first part of ALL 100’s of photos we took during New Years Eve! An absolutely perfect evening!
  Me and Sabri held in both the dinner & amp; party at the American Table, and it ended up with over 150 -200 of everyone’s friends came. Crazy! We started with a 2-course dinner for 35 of our friends before we continued the party. I would again like to thank Moet for all the champagne, American Table & RoyalKave Tattoo you for making this celebration to the best :) FANTASTIC EVENING!
  The best of all during this evening must still have been my surprise. André had told me that he couldn’t celebrate New Year’s with me because he had to work night duty – so I was set on hugging with my friends during the evening and at midnight.
  But do you know? He had fooled me and showed up after dinner just before midnight as a surprise to me – all of 35 people knew about stand kept it as a surprise!
  I can’t explain how happy I was when he turns to me and I see him among the crowd. Best surprise ever – The best New Years Eve!
  Thanks to everyone who came too Now I have nestled myself down with a cup of ginger / lemon tea in front of a good movie.
  I have a soar throat and fear that I might be having tonsillitis .. Im gonna go to the doctor tomorrow and get pencellin. KISS!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “New Years Eve / Part 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här