Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:22 | January 5, 2015

  Everyday Snaps

  A1A5A11A3A9A12A8A19A10A7A14RANDOMS

  Vila, vila och vila – de är de ända som står på schemat! Hatar de och blir fort rastlös.
  Dessutom ville jag så gärna komma igång och fota massa looks och annat skoj till er nu direkt efter nyår och så blir jag typiskt nog sjuk.. MEN snart drar ju jag iväg 1 månad på resor och då jäklar kommer ni få magiska bilder!!! Är så jäkla peppad!!!
  Jag och Olivia reser alltså till Bangkok på torsdag och stannar där i tre dagar innan vi beger oss till antingen Koh Samet eller Koh Chang. I Bangkok kommer vi möta upp André & Sanny också! Sen så drar vi alla vidare till Tokyo för 4 dagar! Jag kommer sedan flyga från Tokyo till Berlin för att närvara vid Stylight Blogger Award som jag är nominerad i. Håller alla tummar och tår  att jag tar hem detta ärofyllda pris!
  Därefter är det en snabb vända hem till Sverige i två dagar för att tvätta och packa om för sen drar jag och André till Kuba i 2 veckor. BÄSTA!!!
  Men imorgon ska jag faktist bege mig ut en liten stund för att få lite frisk luft och kanske äta nått litet med Fang. Jag har legat inne i 2-3 dagar nu..

  / Rest, rest and more rest – that’s what up! I hate it and I get so restless fast.
  And I solo wanted to get going with outfit posts and other fun stuff right after New Years, and then I got sick instead.. BUT HEY Im soon off to all my adventures abroad in two days and then gone for a month and then Im gonna give you magical pictures!!! IM SO EXCITED!!!
  Me And Olivia are going to Bangkok on thursday and we are gonna stay there for three days before we are off to either Koh Samet or Koh Chang. In Bangkok we are gonna meet up with André & Sanny also! Then we are all gonna fly to Tokyo for 4 days before Im off to Berlin to attend the Stylight Blogger Award that Im nominated in. Im keeping my fingers crossed to win this amazing award! It would be an honor!
  After that Im gonna go home to sweden real fast for only two days to repack my bag and to do som laundry before me and André are off to Cuba for 2 weeks. AMAZING!!!
  Tomorrow Im gonna try to get my butt out of this apartment to get some fresh air and maybe eat something with Fang. I’ve been iside for 2-3 days now..


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Everyday Snaps”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här