Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:33 | January 6, 2015

  BRICKS

  R10r8r3R9r7r5PHOTOS BY CHRISTIAN FANG
  /Coat from Baum&Pferdgarten/Trousers from Topshop/Knit from Selected Femme/Bag from Yves Saint Laurent/Shoes from Vans/Scarf from H&M/

  Lyckades ta mig upp och ta en outfit idag – det blev inte den roligaste looken eller de bästa bilderna och jag hatar att posta halvbra grejer! Men är man sjuk så är man – man kan ju inte göra så mycket åt de och viktigast just nu är att jag är så frisk jag kan vara nu när vi åker till Thailand! Eller hur?
  Mötte upp Fang och tog dessa snabbt förut och nu ligger jag återigen nerbäddad. Vad gör ni idag?
  Igår kollade jag på filmen The Maze Runner .. har ni sett den? Jag gillade den som fan! Har ni inte sett den, så se den.
  Nu ska jag slänga på yttligare en film .. typ 6:e filmen på tre dagar hahah. Har ni några tips?

  / I managed to get up and take an outfit today – not the funniest or the best outfit and pictures but hey at least I managed to take one. I just hate to post half good stuff! But the most important thing here is that Im as good as can be for Thailand, right?
  I met up with Fang and took these photos fast and now Im back in bed. What are you guys up to today?
  Yesterday I watched a movie called The Maze runner, have you seen it? it’s so good!
  Im gonna watch another movie now haha.. my sixth in three days. Do you have any tips?


  32 kommentarer  32 kommentarer om “BRICKS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här