Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:39 | January 12, 2015

  Nothing to say

  Det verkar inte finnas något gott på min sida denna gång. Allt har gått åt helvete med resan och jag får inte längre flyga till Tokyo. Tydligen får man inte resa på provisoriska pass (papper) till Japan.
  Kan inte riktigt förklara hur sjukt ledsen jag är just nu.
  Jag har sett fram emot detta, lagt mycket pengar ( som jag inte får tillbaka ) och trott hela tiden att jag ska kunna resa med mitt nya provisoriska pass.
  Men nej. Jag får istället åka hem medans alla andra åker vidare.
  Känner inte för något nu faktist och till er som kommer klaga på mig för att jag “klagar” eller är ledsen över detta, struntar jag i. Jag är också en människa med känslor.

  / So, I don’t have anything good on my side. Everything has gone to hell and I will not be able to continue my trip to Tokyo. I can’t travel with my new emergency passport to Tokyo.
  I can’t explain how sad I am.
  I’ve been looking forward to this for so long, put a lot of money into it ( that I won’t get back ) and believed all along that I would be able to travel anyway.
  But no. I have to go home when everyone else is going to Tokyo.
  I don’t really feel like doing anything right now. And to you who want to complain about me “complaining” or for being sad – I couldn’t care less what you think. Im only a human.


  101 kommentarer  101 kommentarer om “Nothing to say”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såklart att du också får klaga, dumt av folk att säga att du inte får det.. Jätte synd över det som har hänt och hade också blivit ledsen om det hade hänt mig. Passa på att njut nu av thailand och ta vara på tiden innan du måste hem igen, ibland blir saker verkligen inte som man hade förväntat sig och det suger men du får säkert chansen att åka till Tokyo igen kram!

   Reply
  • På resande fot händer alltid oväntade saker – och ibland suger det BIG time. Försök att fokusera på nya projekt och på reseförsäkringen, kanske du kan få nåt tillbaka. Stor kram, nya resor väntar på dig bakom hörnet!

   Reply
  • Men vaaaaaaa. Fy tusan va hemskt. Hoppas och ber till gud att detta ska lösa sig på bästa sätt för dig!

   Reply
  • Oh no,that’s terrible. I’m so sorry for you. I would be so angry and sad and more if I were you. Is there no way that your home country can issue a new passport and send it over to the Embassy?
   And for that guy who stole your belongings: There’s always Karma and he will get what he deserves sooner or later.

   http://fashionbarbecue.com/

   Reply
  • only heartless and simple people could complain about you ! its pretty normal to be sad about something like this ! you paid so much money, was robbed and now you cant go to Tokyo … i believe it’s bad as hell but you can do it !! everything going to be better son :) and who knows – tokyo is waiting for you so maybe next time :)

   http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/2015/01/all-about-that-face.html

   Reply
  • Usch vad tråkigt! Lider verkligen med dig.. Men istället för att åka hem så borde du resa runt lite i Thailand istället? Vore väl ändå nånting.. Istället för att åka hem till kalla Sverige igen! Hoppas allt löser sig, kram!

   Reply
  • fyfan så tråkigt :( fortsätt vara stark och tänk att det bara kan gå bättre när allt har skitit sig! massa kramar och hoppas du får ett bra år utöver den här händelsen <3

   Reply
  • Fuck those people who are conplaining, about your complain. Those people are just damn annoying.
   I understand why you’re so sad… In time there will come something better on your road. So much better that you will forget this trip.
   With love from the Netherlands.!

   Reply
  • <3 LOVE

   Reply
  • Fy fasen din stackare. Kan inte tänka mig hur jobbigt, ledsamt och tråkigt det måste vara för dig.. :( Uff. Massor med tröstkramar <3

   Reply
  • Usch vilken maxad otur, tråkigt att man inte ens får tillbaka sina pengar

   Reply
  • Nej men satan så tråkigt, jag lider med dig. Så trist verkligen när man är inställd på att det ska funka :(

   Reply
  • Jag säger som alla säger ständigt till mig. Var tacksam över att du överhuvudtaget kan RESA. Finns människor som inte har någon inkomst(bland annat en själv), som inte har råd att resa. Har inte rest sedan 2009.

   Reply
  • Tycker du kan hålla tyst, på riktigt. jag brukar inte ryta ifrån, men nu tycker jag verkligen att du kan stänga igen din mun.

   Reply
  • Håller helt med! Bara för att du inte har jobb och inte kan resa betyder inte det att Angelica inte får vara ledsen över något som hon sett framemot men som inte blir av. Hon har dessutom också betalat mycket pengar för det hela och dessa pengar kunde hon ju lika gärna kastat i sjön nu. Och bara för hon har ett jobb och tjänar bra betyder inte det att hon inte blir ledsen när hon förlorar pengar!!! Hon är otroligt tacksam över allt hon kan göra men när saker skiter sig får man vara ledsen. Din kommentar grundar sig bara på avundsjuka.. hade du haft råd att resa som Angelica och råkat ut för samma situation hade du också tyckt det var jobbigt. Ingen som förstår betydelsen av pengar vill kasta dem i sjön, sen är det ju inte bara pengarna som gör att hon blir ledsen utan förlusten av en upplevelse hon drömt om. DU borde vara tacksam över att du inte bor i en krigszon, har tillgång till internet och dator, har mat för dagen, kan uttrycka din synpunkter utan att sättas i fängelse etc.. Inte gnälla över att du inte rest sedan 2009 (lev som du lär). Du får vara bitter över din situation men det får inte Angelica eller??

   Reply
  • word !

   Reply
  • Nej. faktiskt ska du vara tacksam över att du kan resa överhuvudtaget. Kan ta dig dit du vill utan några större problem, tills nu.Det är inte av avundsjuka jag skrev det innan utan finns många människor som inte har samma möjlighet.

   Reply
  • Du fattar uppenbarligen inte poängen!

   Reply
  • Men käre nån, prioritera.
   Vill du ut och resa, så spar pengar då som obviously ms Blick har gjort!
   Sluta skuldbelägga andra för att du inte prioriterar rätt.
   Varför har du inget jobb? Gå till arbetsförmedlingen så hjälper de dig, men även där bör du ha en realitycheck och kolla över din grovt bittra attityd.
   Näe, fy! USCH!
   Hoppas det löser för dig Blick!
   x

   Reply
  • Löjligaste jag läst. Har man råd att resa klart man ska unna sig, blir man rånad på sina saker , betalar för att kunna resa vidare men ändå inte kan, så har man rätt till att vara ledsen.
   Förstår varför du vill vara anonym när du skriver trams.

   Reply
  • Men sluta!!! Gå och lägg dig så är du snäll

   Reply
  • och bara för att inte du har en inkomst och inte har rest sedan 2009 så ska ingen annan få göra nåt som inte du kan?
   Klart som tusan att det känns förjävligt när man lagt ner både tid,pengar och dessutom fått utstå ett rån! Ingen är väl mer än människa bara för att man har ett jobb och tjänar pengar! Och det är väl inget som säger att hon inte är tacksam för att hon kan resa mer än många andra, men hon kan fortfarande bli lika besviken & ledsen när allt går emot henne precis som vilken människa som helst!

   Reply
  • Oh det känns så fel!! :/ att du orkar komma och berätta allt för oss fast du har annat att tänka på, bevisar hur fin människa du är. En sådan som alltid tänker på andra

   Reply
  • Jag känner verkligen med dig SÅ mycket. Besvikelsen när något man längtat efter inte går.. du har all rätt att klaga! men om det är någon tröst så finns japan kvar <3

   Reply
  • Men tänk positivt istället. Åk hem till Sverige och fixa ett nytt pass direkt, för du skulle väl till Kuba sen väl? Dit kommer du inte heller med provisoriskt pass. Så “bättre” att missa Tokyo än Kuba med din kärlek väl? Allt ordnar sig ska du se! Ibland blir det inte som man tänkt sig, bryt ihop, res dig, gå vidare :) stor kram!

   Reply
  • Saken är den att det kan bli så att vi missar denna resa med pga detta – så just nu är jag bara så jävla ledsen och har svårt att se något positivt i det hela. Men jag avvaktar och ser vad som händer. I nuläget har jag gjort att i min makt som jag kunnat, nu måste jag bara vänta på att mitt nya pass ( som jag gjorde idag och hämtar ut i Sverige ) hinner komma så att jag kan ansöka om Visum.
   Men tills dess så tror jag bara på de värsta, eftersom de är de ända som hänt hittills.

   Reply
  • Oh no, I got so sad now ’cause I’m so sorry for you… :/

   Reply
  • Beklagar verkligen Angelica :(

   Reply
  • Tycker verkligen inte du klagar!!! Förstår dig helt och tycker verkligen synd om dig att din resa blir förstörd pga att du blev rånad inte rättvist alls. Kämpa på hejar på dig <3

   Reply
  • I’m so so sorry to hear this, I really understand how you feel!
   And of course you complain, this is a terrible situation! So f*** the people making you feel bad even at this moment!
   Sending good vibes your way! And I hope you have the chance to go to Tokyo soon again! <33

   Reply
  • So sad for you, I understand your disappointment.
   I send you a lot of good vibes and hope you will be able to travel to Tokyo another time !
   <3

   Reply
  • Ledsen för din skull. Beklagar verkligen så hemskt när sånt händer det går inte att beskriva hur besviken man blir när man sett fram emot något, Styrkekram

   Reply
  • Vad tråkigt:( Finns inte så mkt mer att göra än att låta tiden gå tills man kommer över det:/

   Reply
  • Wuaoooo I love your blog I hope you will like mine 

   http://instagram.com/ladyfur?ref=badge

   http://www.welovefur.com

   Reply
  • Men NEJ! Gud vad tråkigt :( Du som verkligen sett fram emot denna resa, jag tycker så himla synd om dig! Det är ok att vara ledsen och sur ett tag men försök att hitta något positivt i det hela (till slut) ta vara på tiden du får hemma ist eller så kanske det löser sig med försäkring av ngt slag? Stor kram!

   Reply
  • Åh tycker så synd om dig. Jag hade också blivit så ledsen om detta hänt mig :)

   Reply
  • Tänk så här: Förhoppningsvis är detta inte något som kommer påverka ditt liv om ett år. Försök se det ljusa i det hela (vilket du förmodligen redan gjort) men att ni alla är säkra och mår bra.
   Puss och hoppas du mår bättre snart, för en ledsen Angelica vill man inte se :(

   Reply
  • Nej men fyfan vad tråkigt… Är så ledsen för din skull :(

   Reply
  • Varför ska du åka hem? Kan du inte stanna kvar i thailand? Förstår att det inte blir samma sak när ens kompisar åker iväg och man blir kvar själv men jag tror alltid på att göra det bästa av situationen. Testa den här sidan http://www.workaway.info klicka på hostlist och sedan på Asia. Där kan du hitta flera voluntär grejer.Du betalar inget men de kan ge dig gratis boende och mat. Det finns allt mellan ekologiska odlingar till att jobba på barnhem! Kolla på det iaf.. för jävligt segt att åka hem till Sverige

   När en dörr stängs så öppnas en annan

   Lycka till Angelica

   Reply
  • UFF, så utrolig kjedelig å høre. Lei meg på dine vegne, og forstår godt at du er både skuffet og lei nå- Det hadde jeg også vært. Ta vare på deg selv og bruk den tiden du trenger på å roe ting ned ! <3

   Reply
  • Hej Angelica,
   I feel very sorry for you. And i think it`s important for you, to be a able to write about you being sad, dissapointed and shocked. You are not only a glamorous barbie. Of course there a people who only see you as this, not realizing there is a real person with true feelings and fears behind this beauty. I could´t respect you more for showing your true anger instead of posting the next nice and perfect pic. Hugs Philine

   Reply
  • Ursh! Förstår att du är neg! Låter inte alls kul. Tycker att du ska vara neg en stund MEN nu efter så mycket otur är det helt klart läge för lite tur. Jag är bombsäker på att ditt nya pass hinner komma i tid, så du hinner iväg på nästa resa. Ibland blir saker inte som man planerat, men med lite tur (som det helt klart är overdue) så blir det ÄNNU bättre. Ska hålla alla tummar och tår för din skull!

   Reply
  • Hey you,
   see it as a compliment. eyerone who is complaining is just as sad as you are that you wont be able to continue your journey, wont be able to continue on blogging, posting lovely pictures of yours.
   you are young girl. you gonna get this chance again, you are strong – so please dont give up! be thankful for everything you already WAS able to do. not everything in life can be fair.
   your are great. never forget about that!
   germany loves you just as everyone does.

   lots of love to you.

   keep your pretty little head up girl

   Reply
  • Everyone needs to vent from time to time.
   It’s alright.
   It really really sucks that this happened to you. I can’t imagine how disappointed you must feel.
   I do really hope that from here everything will get better again.
   Take as much time as you need to get over this disappointment.

   xx Cheyenne

   Reply
  • I’m so sorry! It’s so sad and frustrating that these kinda things happen with people who only help others. I know we can’t cheer you up right now, but you have to know that you can share anything with us, good or bad, we will support you, as we can! Heads up girl! Xoxo

   http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2015/01/reindeer.html
   https://www.facebook.com/kingstreetfashionista

   Reply
  • O my gosh.. I have no words… This is awful! How difficult it is, you have to see it as something positive. Maybe this had to happen.. Everything happens for a reason.. Keep your head up girl <3

   Big hugs from Sophie
   http://www.modavitae.nl

   Reply
  • It’s a really sad situation.I’m so sorry Angelica.I would be fucking pist if this happened to me.I can’t imagine how you feel so it’s really normal you to feel this way.But you’re a strong person and we all love you.

   Reply
  • Vad tråkigt :( massor av puss från Finland! Hoppas att alla skulle bli bättre snart!

   Reply
  • Lider verkligen med dig! Skickar ett par varma styrkekramar från snorkyliga Ume!

   Reply
  • Fy fan vilken röra.
   Jag förstår precis hur det känns. Jag blev rånad på pass, alla pengar, kort och värdesaker i Amsterdam då jag skulle vidare på en 3 veckors resa där allting gick åt helvete. Alla flygbiljetter, hotell osv som vi bokat var bara att glömma och där stod man utan en spänn på fickan.
   Jag brukar tänka att allt har en mening men i sånna här situationer så undrar men verkligen.
   Stora styrkekramar till dig!

   Lisa

   Reply
  • Förresten. OM du stannar en stund i Thailand så hör av dig så kan jag be mina vänner som bor där nere att höra av sig. De kan Bangkok utan och innan och ställer gärna upp och hjälper till om det skulle krisa med boende etc. De jobbar i hotell och restaurangbranschen.

   Håller tummarna för att du kan möta upp de andra så fort ditt pass är klart.

   Stora kramar

   Reply
  • I’m so so sorry to hear this, I really understand how you feel!
   I cant even imagine how anyone could really dare to complain about you complaining. its a fucking terrible situation! first someone steels your bag and then no one can help you there so you have to go home. Fuck the people making you feel bad, they are not supposed to be your readers then. ugh why can people not be more loveable.
   I feel sooo sooo sorry for you!!!! i know this doesnt help you but i am sending so much love to you!!! oh man….such a fucking fuck! :( HUgs and kisses :-*

   Reply
  • försök ta det lugnt, saker och ting blir oftast bättre då,

   Reply
  • I am so sorry and so sad what happened to you, Angelica:(
   Hope you will have another chance to visit Tokyo! Good luck, keep good spirit and stay positive!!!!

   Reply
  • Usch så tråkigt och vilken besvikelse! Stor kram

   Reply
  • Så utrolig kjedelig. Maks uflaks

   Reply
  • Näää fan va trist. Lider med dig. Hoppas det blir bättre snart på nåt sätt!

   Reply
  • Nej fyyyy faaaaan!!! Jag lider med dig! Och jag är impad över hur sansad du är i bloggen, jag hade typ lagt in ledsna/arga .gif:ar, skrivit massor av fula ord och sen gråtit och skrikigt i en kudde IRL (det kanske du redan gjort, iof…..)
   Du ska INTE be om ursäkt för att du klagar, HERREGUD, du har blivit av med ditt PASS! Du kan inte fortsätta resan, VEM FAN hade inte blivit förbannad och besviken?? Och som någon skrev ovan “tänk på de utan pengar”, ska man tänka så kan man ju inte göra NÅGONTING i livet..?! Du kan inte beställa hem en pizza för “tänk på barnen i Afrika, de kan inte beställa någon frekken pizza!”.. kom igen!

   Skrik ut din vrede! Slå i dörrar! Hata på allt!

   Vi finns här sen ;)

   Reply
  • Baaabe! Åk hem och fixa nytt pass, det går snabbt , allt kommer vara klart inom en vecka, samt ååååk till Japan! Klart du ska dit! :)

   Reply
  • Förstår att mina ord inte kommer vara till så stor tröst men jag lider med dig och hoppas allt ordnar sig på något mirakulöst sätt!
   Om inte så får du se fram emot nästa resa till Tokyo istället <3
   Allting händer av en anledning så förhoppningsvis visar snart sig anledningen till att ödet denna gång inte var på din sida!
   Massa kramar <3<3<3

   Reply
  • Men nej Angelica :( Lider verkligen med dig!
   Min kamera blev stulen från min resväska när jag och min pojkvän var på väg hem från vår första resa tillsammans för några månader sen. Att bli av med sina grejer eller, ännu värre, bli av med möjligheten att faktiskt resa som man hade tänkt är ju så sjukt tungt! Förstår att du är ledsen, det hade vem som helst varit. Men kämpa på fina du, styrkekramar!!

   Reply
  • babe! my advice is to enjoy thailand as much as you can right now. live the moment. its very unfortunate you can’t go to tokyo after this with the rest of your friends and that your stuff got stolen, BUT how incredibly lucky and blessed you are to be able to travel around the world as much as you do?? okay this time it didnt turn out as planned, but you will have other opportunities to go to tokyo in the future! you already have other trips planned for this year and your everyday life is based on working on something you love and are always surrounded by people who love you and care for you (plus you have us, your followers, to support you too!!) so you shouldnt be upset about this! better things will come!

   hugs x
   Mariam

   Reply
  • åh vad tråkigt! Såklart du får klaga, jag förstår hur ledsen då måste vara. Vad dumt. Fast du säger att du inte får tillbaks pengarna och ja det värsta inte får åka så hoppas jag det löser sig på något sätt.
   Jag hoppas i alla fall du får ha en fortsatt bra resa fast den inte började så bra…

   Du är min absoluta favoritbloggerska och jag läser din blogg flera gånger om dagen. Du är en sådan stor inspiration för mig och en bra förebild. Du är bra du. Dina outfit’s rockar fett.
   Jag har alltid försökt efterlikna mina outfit-bilder efter dina men ja, jag har ingen kamera och ingen som kan fota.. de enda bra fotona är från min familj utlandsresa då min syrra fota, annars får jag använda mig av mobil och spegel, hehe.

   Puss på dig.
   Julia

   Reply
  • Stackare!!!! Lider verkligen med dig, vet precis vilken obehaglig känsla det är att bli rånad, man känner sig krängt, ledsen och har en stor klump i magen. Och att det dessutom är passet, nej fy förstår verkligen hur du mår nu. Ingen är värd detta. Hoppas du blir superglada Angelica snart och att du kan få uppleva din resa någon annan gång! En STOOOOR kram till dig :*

   Reply
  • Du är BÄST. Folk har absolut ingen rätt att döma angående ditt mående.

   Reply
  • Amen usch va hemskt gumman. Lider verkligen med dig! Klart du ska få vara ledsen. Hoppas allt löser sig tillslut och att du kan åka tillbaka igen senare istället <3

   Reply
  • Don’t forget, you have a travel insurance at your bank. So if you have a police report, you will get your money back! Call your bank to get more information, because your money for your tokyo ticket can’t be just gone like that.
   I was in the same situation a while a go! And I got my money back for everything!

   Reply
  • Alla hade nog känt som dig just nu! Usch vad jobbigt .. :/

   Reply
  • Se det som en prövning, efteråt kommer du bli mycket starkare för du klarade igenom detta! Detta är verkligen ett mardrömsscenario för många, men tänk att du var en av dem som klarade igenom detta på egen hand! Gör situationen till något bra istället i nuläget och försök kom på nya och bättre lösningar! Kan resten av ditt resesällskap avboka deras flygbiljetter till Tokyo? Då kan ni resa runt i Thailand istället och upptäcka nya ställen och få nya upplevelser och erfarenheter. Det kanske inte var menat att du skulle till Tokyo denna gången utan gå en annan väg istället, det kanske var ödet :)

   Sänder styrkekramar och massa kärlek till dig!! <333

   Reply
  • Shit! Lider verkligen med dig!!! Det låter fruktansvärt att få resan förstörd på detta sätt! Många styrkekramar till dig

   Reply
  • Im so sorry for you. That´s so sad.I hope they gonna get what they deserve!

   Reply
  • I am so sorry! You are human.

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • Jag har aldrig förr kommenterat din blogg, men nu får det ju vara nog. Ni människor som säger att Angelica minsann inte ska/får vara ledsen för att en idiot till tjuv TOG hens tillgångar, ni är ju helt empatilösa!

   Låt Angelica vara ledsen, för någon var faktiskt brutalt elak mot hen! Låt Angelica dela med sig av sina personliga problem i bloggen, det är faktiskt hens blogg, inte er!

   Ni kanske också borde lära er någonting om vad invalidisering är och hur det fungerar, för ni invalidiserar Angelica som fan när ni säger sådan skit som ”Meeen täääänk posiiiitiiiiiivt :))))” och ”Sluta klaga!”. SKÄRP ER!

   Iallafall… Jag tycker synd om dig Angelica! Hoppas det går bättre för dig på dina framtida resor och att detta inte kommer att hindra dig i framtiden! <3

   Reply
  • Sjukt synd för dig verkligen, stackare! Hoppas det blir bra för dig ändå! och självklart så kan man inte alltid va på topp och saker kan hända oss alla så klaga på! :) Du är fantastisk hur som!!

   Reply
  • AWW babe, I can’t believe that happened, My heart is literally breaking for you because if I was in that situation I would just want to cry and fuck those people who think your complaining, you worked so hard and invested so much money into doing something of course your going to be upset about it, Think of it this way hunnie, when one door closes another one opens and it totally sucks you couldn’t go to Tokyo now but you will be able to go again and more beautiful places. Keep your head up and we are all here for you! (your visual shoulder to cry on lol)

   xo

   Reply
  • Strunta i folk som försöker trycka ner dej, du är en galet bra bloggerska och du ska vara stolt över dej själv! Folk som klagar över en sådan sak är idioter rent ut sagt. Hoppas allt blir bra iallfall, själv älskar jag din blogg, du verkar vara en sådan härlig person! Kram!

   Reply
  • fan vad sämst verkligen. men kom ihåg att livet är långt och att du defff kommer kunna ta dig dit i framtiden! en dag är detta bara ett minne blott. det kommer kännas bra igen <3 <3 <3

   Reply
  • Vad jobbigt, hemskt och bara dåligt! Det är klart att du får känna dig deppig, du är ju människa! Vet att det kan vara svårt att tänka men det kommer komma något bra ur det dåliga. Hoppas allt löser sig på något sätt och att du får vara tillbaka på banan och uppleva det du vill!
   Kram!

   Reply
  • I’m so so sorry to hear that you won’t be able to go to Tokyo and that your belongings were stolen. I’ve been robbed before traveling too and it’s so incredibly shitty! I would be terribly upset too! So sorry! :(

   Reply
  • Hej! Jag blev rånad i Vietnam där jag blev av med mitt pass. Fick göra ett nytt pass där och sedan resa till Thailand med ett provisorisk pass och sedan skickades mitt nya pass från Sverige till den svenska ambassaden i Bangkok så jag kunde fortsätta min resa. Till mig sa dom först att jag var tvungen att åka hem men jag lyckades tillslut få dom att skicka passet till Bangkok. Hoppas det löser sig för dig!!

   Reply
  • Åh fina. Jag har tänkt på dig hela dagen så tänkte bara skriva några rader och önska dig lycka till med allt. Kan inte ens förstå din besvikelse och frustration. En sådan där resa betyder ju allt för en. Hoppas ni Hittar en lösning söm känns okej och att oturen vänder inom kort.
   Kramar!

   Reply
  • Jag tycker så himla synd om dig!!! Fy.. Hoppas att du kommer känna dig lite bättre snart men förstår att det måste kännas tungt:(

   Reply
  • Jag förstår hur jävligt det känns när man är i den situationen. Jag vet att jag skulle känna mig som världens minsta människa. Pengar spelar ingen roll över huvud taget. Även om det inte gick hela vägen ha med dig hem det positiva istället. Att du hade det väldigt bra i Thailand. Och vem vet, nån gång i framtiden kan du säkert skratta åt detta.

   Reply
  • How awful! I am so sorry.

   Reply
  • Åh nej! Fy vad synd hade sett fram emot dina reseinlägg och framför allt dina vackra bilder.

   TYCKER SÅ SYND OM DIG!

   Kärlek<3

   Reply
  • I would be miserable if that happens to me, so I totally understand you. It really sucks! But try to enjoy while you still are with your friends… you are in such an amazing place… you’ve got to have fun!!! :)

   Reply
  • I forgot to say,.. it’s totally understandable that you complain about this, so… don’t care about those who don’t understand that! Besides.. it’s YOUR blog, YOU decide what you write here… and A LOT of people LOVE your work here (me included of course)! :)

   Reply
  • Styrkekramar till dig! Det är så tråkigt när ens glädje och förhoppningar rasar samman i ruiner. Av egna erfarenheter dock, när du är i bott kan det bara gå uppåt. Du är fantastisk och stark, när du är redo så ta nya tag och visa universum vad du kan <3

   Reply
  • va tråkigt :(

   Reply
  • Får så ont i magen när jag ser allt skit som händer dig. Vet EXAKT hur det känns när allt går åt helvete, gång på gång. Njut av solen och sällskapet så länge och så långt du kan och orkar. Jag håller tummar och tår för din skull Angelica, hoppas att det löser sig på bästa möjliga sätt. Du förtjänar verkligen att få uppfylla dina resedrömmar (och alla andra såklart) med tanke på det fantastiska jobbet du gör i din blogg. Säger som tidigare personer, japan finns kvar – även fast det är en sjukt dålig tröst just nu. All kärlek till dig!

   Kram!

   Reply
  • Asså ååååhhh! Jag vill klaga för dig! Fy va hemskt :(

   Reply
  • Complain? what a silly word for someone to use in replacement of your heartache…I pity those who find strength in hurting others (it shows that there is nothing they have found to distract themselves for such immature pleasures)….you have not only been literally robbed but robbed of the opportunity to travel with your mind and heart….to extend yourself beyond where your feet have found comfort. if we were all as brave as you for traveling so far…maybe if those who say you were “complaining” were more brave and would understand the woes of a situation like this…

   there are no words to ease your frustration. it will probably never completely fade but will just simmer away and become less painful. but know yourself as we see you: this won’t hold you back for long…you will go wherever you want to go. without the frustration of pain and heartache, we would not understand the euphoria that is happiness : ) i hope you find some comfort in all of our words !

   Reply
  • This made me so sad :( Makes me angry that bad things happen to good people! I hope you try to have a nice time for the rest of the holiday, it’s hard and i bet is sucks. I’m sure you’ll have the greatest travels in the future! hugs<3

   Reply
  • oohhh that sucks! I’m really sorry this happened, I would have been really upset myself :(

   http://momochiclook.blogspot.com

   Reply
  • Tycker att du har all rätt att vara ledsen och självklart ska du få klaga. Vem skulle inte? Hemskt tråkigt att det hände, skickar massa kramar <3

   Reply
  • Istället för att sitta och fota dig själv hela dagarna så kanske du skulle ta och hålla reda på dina saker! Just sayin… Inget illa menat, men bra och ha tre ögon i ett främmande land.

   Reply
  • Alltså HERREGUD, är du ens människa??? Fy för såna som dig, ha för fan lite medkänsla eller var bara tyst. “Inget illa menat” var det löjligaste, antar att du sitter och flinar bakom din skärm för Angelicas resa inte blev som hon tänkt.

   Reply
  • Angelica, vill bara säga att jag är jätteledsen för din skull. Du kan inte försöka få dem att skicka passet till Svenska ambassaden i Bangkok? Bry dig inte om konstiga människor som kommenterar 9 av 10 är bara avundsjuka.
   Jag tycker det är så himla kul att läsa din blogg just för alla resor du gör. Blir så inspirerad att besöka nya platser!
   Jag håller alla tummar och tår jag har för att det löser sig för dig.

   Kram Frida

   Reply
  • All pepp till dig, tjejen. Hoppas att allting löser sig till det bästa för dig nu.
   Alla har rätt att vara besvikna när saker inte blir som man har tänkt sig, oavsett hur privilegierad man är.

   Reply
  • <3

   Reply
  • I’m sorry to hear about your trip being canceled because of some ass who decides to take your stuff. I hope you can find the brighter side of things and make the best out of this shitty situation. Keep your head up sunshine.

   http://www.thrumypeepers.com/blog

   Reply