Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:28 | January 13, 2015

  The situation

  Så, jag tänkte mest bara berätta historian för er vad som hänt mig och varför allt blivit som de blivit. Varför jag inte får åka vidare  till Tokyo samt varför jag kanske inte heller kommer iväg till Kuba. Jag tror ni kommer förstå varför jag i nuläget är helt förkrossad och ledsen.

  Jag blev alltså rånad dagen vi kom till Bangkok. Personen stal min väska, och inuti min väska låg min mobil samt mitt pass ( pengar och andra oviktiga ting ).
  Detta hände alltså på en fredagskväll.
  Ambassaden hade stängt på helger, så det ända för mig var att vänta. Under hela helgen har jag försökt att tänka bort vad som hänt och försökte fokusera på attha kul – men de var jättejobbigt. Att befinna sig i ett annat land utan pass när man vet att man snart ska vidare gjorde att oron i min mage växte.
  På söndagkvällen , dagen innan vi skulle till ambassaden innan jag & André somnade sa jag till honom: ” nått känns fel, jag känner de i magen.. något kommer hända”
  och magkänslan har alltid rätt.

  På måndagmorgonen steg jag och André upp och begav os till Svenska Ambassaden. På plats fick vi de besked jag befarat : Jag får inte resa vidare till Tokyo på ett provisoriskt pass. Jag får endast åka hem till Sverige.
  Killen på ambassaden försöker sitt bästa och det slutar med att vi fick spendera 7 timmar på ambassaden våran andra dag i Bangkok, med det slutgiltiga svaret: Nej, du kan inte åka vidare till Tokyo, du måste åka hem.
  På plats fixade vi ett nytt svenskt pass som jag får skickat till Sverige inom ett par dagar. – dvs ett riktigt vanligt pass. När vi sedan skulle göra ett provisoriskt pass så stängs hela systemet ner. Allt har kraschat.
  Detta gör att jag får åka tillbaka till hotellet och komma tillbaka nästa dag eftersom dom inte får igång systemet. Då har jag spenderat hela dagen, närmare 8 timmar på ambassaden.

  Imorse vaknade jag och Olivia och begav oss direkt till ambassaden på nytt, för att fixa passet. Denna gång funkar iallafall systemet. Jag får mitt provisoriska pass och blir sedan ombedd att direkt åka till immigrationsverket för att få min stämplel hem. “Stämpel hem?” tänker jag.. ” vadå, är jag inte klar nu?”
  Nej, jag måste alltså sätta mig i en taxi och bege mig 1 timma utanför stan för at få mitt proviska pass stämplat.
  Jag och Olivia åker till immigrationsverket. väl på plats så får vi sitta och gå igenom 100 olika papper och diskar, fylla i och gå tillbaka för att få min stämpel så jag kan åka hem. När jag väl fått stämpeln har vi spenderat 6 timmar under denna dag för att jag ska få min stämpel i passet
  Nu får jag iallafall flyga hem till Sverige. Hoppas jag.

  Men det är inte allt:

  Jag får inte bara INTE resa till Tokyo eftersom dom inte godkänner provisoriska pass, utan min resa till Kuba står på spel.
  För att få tillträde till Kuba så måste du ansöka om ett visum – ett visum som är sammankopplat till ditt pass. Allt detta var redan fixat med mitt gamla, stulna pass.
  Resan till Kuba är om 11  dagar.
  Vilket betyder att jag måste hinna få mitt nya pass i tid, för att DIREKT kunna ansöka om ett nytt  visum till Kuba som tar ett par dagar att få nekat eller godkänt.
  Så.. ni kan ju själva förstå att jag just nu inte bara har förloret EN resa, utan kanske TVÅ.

  Många av er har frågat varför jag inte kan stanna kvar i Thailand istället och njuta – och här har ni svaret. Jag måste hem för att hämta mitt pass. Att invänta ett nytt svenskt pass i Thailand tar 10-14 dagar vilket gör de omöjligt att stanna kvar här. Jag måste helt enkelt hem. Om jag överhuvudtaget  ska den minsta lilla mini-mini chans att rädda våran resa till Kuba dessutom.
  Utöver de har dessutom min kompis Olivia tagit semester för detta – en semester på 2 veckor som hon har per år – för att vi skulle spendera 2 dagar i Bangkok och sen vidare till stränderna i Ko Chang och sen till Tokyo.
  Istället har vi suttit strandsatte i Bangkok i 4 dagar som slutar med att Olivia får spendera 2 dagar själv i Bangkok innan hon åker vidare.

  Jag ska vara ärlig. Jag mår skit. Jag är så trött huvudet och i kroppen efter allt detta att jag bara vill lägga mig ner och sova.
  Imorgon är det dags för mig att åka hem ( om inte oturen fortsätter dvs och de skulle fan inte förvåna mig ) och jag är ärligt talat jätterädd. Rädd för att min otur bara ska fortsätta.
  Just nu vågar jag  inte hoppas på något utan gör bara de bästa jag kan i denna förjävliga situation. Men de är svårt att vara positiv nu.. faktist.
  Så nu vet ni hur läget är.

  / So, I was thinking just to tell you the story what happened to me and why everything turned out as it did. Why I can not go on to Tokyo, and why I might not maybe gonna be bale to go Cuba. I think you will understand why I currently is absolutely devastated and sad.

  Consequently I was robbed the day we arrived in Bangkok. The person stole my bag, and inside my bag was my cell phone and my passport (money and other unimportant things).
  All this happened on a Friday night.
  The embassy had closed on weekends, so the only thing for me was to wait until monday. Throughout the weekend I tried to think about other stuff than what had happened and tried to focus on fun stuff – but it was really tough. Being in another country without a passport when you know you will soon be travel again made the turmoil in my stomach grow.
  On Sunday evening, the day before we were going to the embassy, before I & amp; André fell asleep, I said to him: “something feels wrong, I feel it in my stomach .. something will happen”
  and the gut instinct is always right.

  On Monday morning André and I got up and went to the Swedish Embassy. On site we got the answer I feared; I will not be able to travel on to Tokyo on a temporary passport. I can only go back to Sweden.
  The guy at the embassy tried their best and it ends with us spending 7 hours at the Embassy our second day in Bangkok, with the final answer: No, you can not go on to Tokyo, you have to go home.
  On site we did a new Swedish passport that I get sent to Sweden within a few days. – That is a ordinary passport. When we wanted do a temporary passport the whole system shutted down. Everything has crashed.
  This means that I got to go back to the hotel and come back the next day because they couldn’t get it up and running. Then I spent the whole day, nearly eight hours at the embassy.

  This morning I woke up, and then me and Olivia went directly to the embassy again, to fix the passport. This time the system worked. I got my temporary passport and was then asked to directly go to the Immigration Office to get my stamp home. “Stamp home?” I thought .. “what, I’m not ready now?”
  No, I must therefore go and take a taxi and head one hour out of town to get my passport stamped.
  Me and Olivia went to the Immigration Office. once in place, we had to sit and go through 100 different papers and disks, fill out and go back to get my stamp so I can go home. Once I got the stamp we had spent 6 hours in the day for me to get my passport stamp
  Now I can atleast fly home to Sweden. I hope.

  But that’s not all:

  I cannot only NOT go to Tokyo because they do not accept the emergency passport, but my trip to Cuba is at stake.
  To get access to Cuba you must apply for a visa – a visa that is linked to your passport. All this was already fixed with my old, stolen passport.
  The trip to Cuba is in 11 days.
  Which means I have to get my new passport in time, to directly apply for a new visa to Cuba, which takes a few days to get denied or approved.
  So .. You could maybe understand that I right now haven’t only lost ONE trip, but maybe TWO.

  Many of you have asked why I can not stay in Thailand instead and enjoy – and here’s the answer. I must be home to pick up my passport. To await a new Swedish passport in Thailand takes 10-14 days, which makes it impossible to stay here. I must simply go home. If I even will have the smallest mini-mini chance to save our trip to Cuba in addition.
  In addition my friend Olivia got free from work for the holiday for this – she has 2 weeks for vacation, these 2 weeks that we had booked for this trip – that we would spend 2 days in Bangkok and then on to the beaches of Ko Chang and then to Tokyo.
  Instead, we have been marooned in Bangkok for 4 days ending with that Olivia will spend 2 days by herself in Bangkok before heading on.

  I’ll be honest. I feel like crap. I’m so tired in my head and body after all this that I just want to lie down and sleep.
  Tomorrow it’s time for me to go home ( if I don’t have any more bad luck ) and I’m honestly really scared. Afraid that my bad luck just going to continue.
  Right now I dare not to hope for anything but just doing the best I can in this awful situation. But it’s hard to be positive right now .. really hard.
  So now you know what the situation is like.


  69 kommentarer  69 kommentarer om “The situation”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • That sounds awful, Angelica. I know how it feels when you’re constantly in an uncertain situation and everything is out of your hands. I hope you at least can manage to get your visa on time for Cuba.
   I hope you’ll feel better soon and the best of luck to you!

   http://www.byjosechan.com/

   Reply
  • Fina Angelica. Nedgångar händer tyvärr oss ständigt och det finns ingenting att göra åt det förutom att blicka framåt. Hoppas allt löser sig<3

   Reply
  • kan nog inte skriva något som skulle kunna göra det bättre… Jag lider iallafall med dig och förstår att det är och känns förjävligt. Jag håller iallafall tummarna för att det löser sig för dig! Kram

   Reply
  • Så utrolig trist å høre Angelica!! Virkelig kjipt når man har sett fram til ting. Håper ting ordner seg, og at du ikke får ende flere dårlige nyheter. (Opplevde noe av det samme selv, men da var det reiseforsikringen som reddet oss).

   Krysser fingrene for at du ihvertfall får opplevd Cuba – det unner jeg deg virkelig!

   Reply
  • Men äsch vad hemskt ( som du inte visste det redan), men förstår till 100% att du int kanske vill blogga just nu! Hoppas allt härifrån går bra, håller tummarna uppe <3

   Reply
  • Ohhhh, I am so sorry for You, Angelica!!!
   But dont focus on the bad things!
   You have so amazing friend who stay with you all the time, shit happens and often, not how we plan and its sucks, but focus on positive things..

   BEST LUCK for YOU
   Hope that resolves everything in a bright side!
   Fingers crosed for You

   Reply
  • hoppas detta hjälper dig lite i alla fall och att du kanske ler av det: <333333 tänker på dig!

   Reply
  • Hi,
   but usually thieves cant make any use of your passport, so he will just throw it away. did report it to police? in case someone finds it in trash or so. I was robbed once in a bar. but he took my wallet only, in which i had id card and other id’s. few days later someone contacted me that he found my id’s. of course no wallet, just id’s. i was lucky. you might be, too ))))

   Reply
  • Passports are very valuable, they can sell it easily for a big amount of money to those who don’t get VISA and so on..

   Reply
  • försök tänka positivt, fortsätter du tänka negativt kommer det knappast bli bättre, detta är ett tips som funkar! tro mig! tänk positivt

   Reply
  • Jag hoppas verkligen att turen börjar vända för dig nu <3 Känns så dumt att på grund av en idiot som bestämmer sig för att råna dig, har inte endast snott din egendom utan krånglat till det för dig och dina närmaste! Nä fan kommer till och med sova med tummarna uppe, jadå 24/7 blir det så du får all tur du behöver! :) Och du ska veta att vi läsare är ALLTID här för dig! De känslor du delar med dig på bloggen, tar vi emot med stora varma kramar! Ta hand om dig Angelica! <3

   Reply
  • i’m so sorry for you angelica :( hope you will come home save and that it’s possible for you to fly to cuba . will pray for you <3

   Reply
  • FY FAN. Tycker så synd om dig! Det där är verkligen något som skulle hända mig, för jag lyckas alltid få sån otur. Och det händer aldrig en sak, utan tusen på samma gång. Tänker på dig och håller alla mina tummar att resan till Kuba löser sig i varje fall. Stor kram!!<3

   Reply
  • Försök inte tänka så mycket nu utan bara gör allt per automatik så med tiden känns det bättre!

   Reply
  • Åååhh neeeej fasen också! Jag förstår att du är nere och jag önskar verkligen att jag kunde skicka lite tur till dig. Hoppas verkligen det löser sig och att något mirakulöst sker så du kan åka till Kuba :)

   Reply
  • Fina fina Angelica!! Det brister i hjärtat på mig att få läsa allt detta! Jag lider med dig och tycker inte ens du ska fundera på vad vi andra kommer tycka, dina känslor är din sanning och det finns ingen som kan ta det ifrån dig. Du är ju människa!
   Jag önskar verkligen det fanns något jag kunde göra, men jag skickar i alla fall en fet styrkekram till dig och hoppas och håller tummen att allt löser sig till slut, på ett eller annat sätt! Det finns ett ljus i tunneln och du är värd det och mer därtill!

   Stor kram igen !!!

   Reply
  • I understand you feel like shit at the moment, and I can’t imagine I would think positive in a situation like this.. I just hope you can go to Cuba, I will have my fingers crossed for you Angelica. And I totally understand you’re not in to blogging at the moment. I wish you all the best luck a person can have <3 ! You are amazing!

   X Sarah

   Reply
  • Usch, vad hemskt! Känner verkligen med dig och håller tummarna att allt löser sig inför Kuba. Jag måste ändå fråga; hur gick rånet till? Jag åker nämligen själv till Bangkok snart och vill absolut inte att detta ska hända mig :( Var du i en galleria, på restaurang eller på gatan? På dagen eller kvällen? Tacksam för svar men förstår såklart om det känns jobbigt.

   Reply
  • It will all work out. It might not be the way you want at this moment but it will work out. And In order to bring positivity into your life you must be positive yourself. You are an extremely lucky girl and I would imagine anyone of us readers would give anything to be able to travel as much as you do even with your current situation. Please do not feel so sad, you are healthy and have amazing friends and life. So please let your friends and yourself enjoy the last few days of vacation and “shake it off”, it could be a lot worse.

   Reply
  • ush , förstår att du är ledsen , det får man vara. Men jag håller tummarna för att du löser det på något sätt så att du blir lite gladare åtminstonde…<3

   Reply
  • Skickar styrkekramar och goda tankar till dig o dina vänner!!

   Reply
  • You underestimate how much you’re really lucky.
   In my country, people are working harder, whole life from morning to night and they have never been abroad. They do not even dream of such trips.

   Reply
  • It isn’t luck that allows Angelica to have such trips, it’s through her own hard work and talent – and effort that has now gone to waste thanks to a petty criminal. She has a right to feel bad to an unjust situation as anyone else.

   Reply
  • Jag förstår att det känns förjävligt, men du får försöka tänka på att det gick bra med dig åtminstone. Vad som helst hade kunnat hända och huvudsaken är ju att du mår bra. Du kommer få fler chanser att resa, jag vet att det ligger mycket pengar i det, men pengar är bara pengar och huvudsaken är att du mår bra! Ta hand om dig

   Reply
  • Fy faaan, va vidrigt. Jag är verkligen jätteledsen för din skull och jag håller tummen stenhårt för att du ska hinna fixa allting innan Kuba!

   Reply
  • Vad tråkigt att det blev sådär, men vilken tur att du kan åka hem och hämta ditt nya pass och fixa ett nytt visum. Lycka till fina du!
   Mvh Anette

   Reply
  • Brukar inte kommentera men lider så med dig. Tycker det är sjukt dåligt att det inte går att lösa. Minns en resa när jag blev rånad i Australien men fick faktiskt trots provisoriskt pass resa vidare både inom landet och vidare till Thailand etc… Hoppas åtminstone du får din Kuba resa!

   Reply
  • I can’t even imagine what you are going through. I feel so bad for you and hopefully you’ll get the new passport and the visa as soon as possible. I really hope that everything ends up well.

   Kisses and hugs!

   Reply
  • Usch jag förstår känslan!
   Jag var ute och reste i 8 månader i syd- och centralamerika 2010, då mitt pass blev stulet i Bolivia.
   Jag fick dock ett provisoriskt pass som jag kunde resa på ända till Colombia, dit de hade skickat mitt nya riktiga pass. Så min resa påverkades därför inte nämnbart mycket.
   Men konstigt nog skulle ju även jag till Kuba (avslutade hela kalaset med 2v på Jamaica & 2v på Kuba) men det var ingen som sa att det var kopplat till mitt gamla pass? Och jag hade inga problem med att komma in i Kuba då man köpte visumet på deras flygplats..

   Hoppas allt löser sig för dig – styrkekramar!

   Reply
  • Samma för mig! Jag reste till Kuba och löste Visum när jag kom dit. Fick ett där som stämplades och så som man absolut inte fick tappa bort. Är det inte bara om man stannar över 30 dagar som något annat visum krävs?

   Reply
  • Blir så himla lei meg på din vegne Angelica.. Hoppas inderlig det löser seg med passet när du kommer hem.. Hold oss oppdatert?

   Reply
  • Dear I visit your blog everyday but I think it’s the first time I comment on a post. I just want to wish you all the luck in the world so you can return safe and sound to Sweden. Fate has these things. but do not let yourself down because there is always reason to smile. kiss kiss! Portugal loves you ❤️

   Reply
  • Otrolig trist att höra. försöker att vara positiv

   Reply
  • Oflyt gånger tusen. MEN om det är någon tröst så tror jag man kan få ett visum till Kuba på max en vecka!? kan du inte ringa asap och boka tid? Jag fick mitt amerikanska visum 4 dagar efter besöket på ambassaden tror jag. LYCKA TILL!!

   Reply
  • Kära Angelica,

   Då jag åkte till Cuba, köpte jag visumet på flygfältet. Så undersök den möjligheten – var mellanlandar du? I Cancun i Mexico kan man iaf köpa ett visum, eftersom det var där jag gjorde det.

   Kram

   Reply
  • Gud var synd! Jag ryser av att läsa om din otur, min brukar också komma och spöka rätt ofta. Jag förstår verkligen att du är helt förkrossad och super ledsen. Hoppas verkligen att det löser sig, och om det inte gör det, då kommer den positiva karman gottgöra dig i framtiden. Håller varje tumme jag har! Och ge inte upp ännu.

   Reply
  • snacka om otur… hoppas verkligen att det blir bättre!

   Reply
  • Fy vad jobbigt! Vi får hoppas att du åtminstone får resa till Kuba iaf, det vore ju otroligt typiskt om två resor blev inställde på rund av denna lille tjuv. Förstår verkligen att det måste kännas jättejobbigt!

   Reply
  • I feel your pain. As someone who loves to travel and usually plans her trips down to the last detail, I can understand how distraught you must feel now that everything is unravelling in front of your eyes.
   And yes, millions of people around the world live unbelievably hard lives, but that doesn’t mean you’re not entitled to feel bad about your current situation. Not only do you have every right to feel that way, it’s not like you can control it. You feel the way you feel. It’s not something you can change by pressing a button.
   The truth is, if people who live hard lives were in your place (never having lived such hard lives) they would likely feel the way you do. It’s all a matter of perspective, really. Different perspectives affect the way you feel. It’s on natural. I fact, I would go further and say that even if those people had lived hard lives in the past and now had the kind of better life you have, they would still feel bad if they were in the situation you’re in. I know plenty of people like that. People who lived in poverty and experienced hunger and hardship many years ago that now lead confortable lives and react as most humans do when something doesn’t go according to plan. It’s not as if their previous bad experiences made them see everything with a sunny disposition. When something bad happens, they feel bad about it. As you said, it’s only human to be that way.

   Reply
  • Fan vad jobbigt! Och vad jobbiga alla ambassader, regler, pass, visum, och tjuvar är! Fyfan för det och dina missade resor alltså! Och för att allt som hänt kan du inte påverka.
   Jag tycker det borde finnas ett enklare och bättre system.
   Jag hoppas att allt löser sig, på något sätt! Du är en fantastisk person och föebild, du kommer kunna ta dig igenom det här.

   Reply
  • Usch jag blir så arg på andra människor (rånaren) när jag hör allt det här. Så mycket problem det kan leda till! Tur att du inte blev skadad eller liknande iallafall. Kram!

   Reply
  • Jag beklagar att din resa gick så hemskt uselt dåligt :/ jag hoppas du får åka till Kuba! du är bäst Angelica hoppas det kommer bli bra!<3

   Reply
  • This is like the worst scenario ever! I hope it will all turn alright for you. Best of luck*

   Reply
  • Massa styrkekramisar <3

   Reply
  • Awww, I hope you will at least be able to go on the Cuba trip!

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • Har aldrig kommenterat. Men ville bara säga att jag också har tappat bort mina (ägodelar) för drygt 5 dagar sedan. Jag hade både mobil, bankkort och id-kort som låg i… Jag förstår exakt din frustration och hoppas på det bästa så som jag här.

   Reply
  • Jag tycker så himla synd om dig Angelica. Jag vet inte hur jag själv skulle orka med allt :)

   Reply
  • Usch och fyfan :( Jag hade nog tänkt precis som du i en sånhär situation: dvs. värsta tänkbara scenario. Jag håller mina tummar och tår för att din otur vänder och att ni kommer iväg till Kuba!

   Reply
  • Men fy f*n vilken otur. Och va krångligt att få det provisoriska passet för att enbart kunna åka hem. Håller tummarna att du hinner få visum så resan till Kuba blir av!
   Kramar

   Reply
  • lots of love to you, hope everything turns good and u´ll be able to go to Cuba <3

   Reply
  • Vi är många som tänker på dig och håller tummarna!!! Har själv haft världens värdelösaste vecka. Jobberbjudanden som skitit sig och fått reda på att jag inte får bo kvar i min lägenhet. Shit vad slut man blir av att oroa sig!!! Det är det enda min hjärna sysslar med. Oroa sig. Oroa sig.. Hoppas att du kan ha det lite härligt iaf och att oron släpper och att det löser sig. Puss och kram

   Reply
  • Alltså tycker detta är fruktansvärt. Det går inte att ansöka om visum på Kubas ambassad i bangkok? Eller måste man ha sitt riktiga pass för det?

   Reply
  • Jag var på Kuba över jul och nyår, du behöver inte visum (däremot måste man betala skatt när man lämnar landet men det är en annan story). Flygbolaget måste däremot ha dina passuppgifter för att du ska få flyga över USA (vilket man gör på vägen dit). Bolagen brukar kräva det 14 dagar innan men det brukar vara OK med 5 dagar innan. Ta kontakt med resebyrån genast och fråga!

   Reply
  • Lider med dig <3 Håller tummarna att allt löser sig så att du får åka iväg till Kuba åtminstone <3

   Reply
  • Asså fyfan det kan ju inte bli värre. Första dan me. Hoppas de löser sig me de andra resorna.

   Reply
  • Åh stackars dig Angelica! :( plåster på såren och massa kramar till dig. Du har iallafall en fantastisk blogg som jag älskat och läst i flera år. Hoppas oturen vänder nu och att du kommer iväg till cuba! Xxxxxxxxxxx

   Reply
  • När jag var i Italien med min familj (en resa mina föräldrar sparar till i ett år) hade vi precis bilat ner tre dagar. När vi nästan är framme råkar min pappa backa in i en bergsvägg i de höga bergen och bilen går sönder. Det var fredagkväll och mitt i natten kommer bärgningsbilen och hämtar oss. Vi fick sitta i vår bil som stod på det lilla flaket med en italienarna som inte talade engelska. Vägarna var smala och det var stup nedanför, var helt livrädd då bilen kändes helt lös på flaket. Bilverkstaden var stängd på helger så vi spenderade tre dagar på en parkeringsplats mitt i ingenstans i det kokheta Italien. Det värsta var att det var min lillasysters födelsedag… Reparationerna kostade alla våra semesterpengar så det var bara att åka hem igen… Det positiva om något var att vi hade varandra och idag är det bara en hemsk men lite rolig historia. Våra semestrar känns ännu mer värdefulla nu iallafall! Hoppas det löser sig för dig, alla är vi med om våra misslyckade semestrar :( <3 kram!!!

   Reply
  • Hej Angelica! Jag förstår att du inte mår så bra efter allt detta.. men jag tror säkert att det finns en mening i det. Någonting sämre kanske hade hänt om planera gick som dom skulle..! Hoppas i alla fall att det löser sig. Oroa dig inte. kram! xxxx

   Reply
  • shit happens. at least you get to travel somewhere. :)

   Reply
  • Skickar all min styrka och kärlek till dig! Hoppas allt löser sig och att oturen vänder! <3

   Reply
  • Hej,
   Så vitt jag vet ska visum till Kuba gå att få direkt på ambassaden i Sverige. Min sambos vän fixade det häromdagen och fick visumet direkt i handen.

   Reply
  • Did you had find my iPhone on ? Maybe you can track the person down who stole everything.. Its really awful :( I hope that everything gets better soon and don;t be afraid! Stay positive <3

   Reply
  • I understand your devastation. Try to find the strenght to carry on until the sun will shine through the clouds again. The world will always even things out, bad luck is not ment forever.

   Reply
  • Åh fy fan! Hoppas du får det jättebra tillslut!

   Reply
  • Men fy då. Hoppas du iallfafall kommer hem säkert till Sverige. Tråkigt att semestern inte blev som planerat. Håller alla tummar och tår för att ni kommer iväg till Kuba trots allt! Kramar! <3

   Reply
  • Fy vad hemskt, lider med dig verkligen och hoppas att du hinner få det fixat i tid!! Du får försöka att tänka “everything happens for a reason” kanske inte var meningen att du skulle åka dit.

   Reply
  • Nej fy fan, finns inget att säga förutom att du har haft en jävla otur. Tycker verkligen synd om dig, får ångest bara jag tänker på det. Stay positive!

   Reply
  • Tråkigt att höra! Om du inte sökt visum än så gå till ambasaden i Stocksund så får du det direkt. Ligger inte så långt ifrån t-banan.

   Reply
  • Fyfan, det där suger riktigt hårt, men såg att du kom iväg till Cuba iallafall

   Reply