Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:28 | January 17, 2015

  SWIMSUIT

  BADDRÄKT3Namnlöst-2SWIMSUIT, H&M

  Okej, nu kan jag ÄNTLIGEN ANDAS UT!!! Kuba är fixat och klart! Jag fick mitt pass igår och sprang till Alla Visum kontoret och hann fixa mitt visum. NI ANAR INTE KÄNSLAN AV LÄTTNAD NU! Jag kan äntligen andas ut.
  Jag vill bara tacka alla er för era fina ord, peppande kommentarer och att ni skrivit så underbara saker till mig. Samt till er som tipsade mig om ambassaden samt om Alla visum! Ni är underbara, det vet ni att jag tycker.
  Så snart drar jag och André tillsammans med GoXplore ( som jag reste till Afrika med ) till Kuba för att volontärjobba. LÄNGTAR!

  Men först ut så ska vi till Berlin på måndag för att vara med under STYLIGHT Blogger Awards där jag är nominerad samt finalist i kategorin ” Most Influential Fashion Blogger ” och jag är så sjukt jäkla nervös! Jag skulle bli väldigt hedrad om jag tog hem det här priset eftersom det är ett internationellt pris och ett väldigt stort pris. Är verkligen jättenervös!
  Jag skulle bli så himla glad om jag vann! Vi får hålla tummarna!
  Nu ska jag bege mig ut och fixa med lite saker inför helgen – vaknade 06.00 imorse från jetlagen och har bara väntat på att dagen ska kicka igång!

  / Okay, now I can finally BREATHE OUT !!! Everyhting with Cuba is done and ready to go! I got my passport yesterday and ran to All Visa office and managed to get my visa. You have no idea my FEELING OF RELIEF NOW! I can finally exhale.
  I just want to thank all of you for your kind words, pep-talks and that you wrote such wonderful things to me. And to you who told me about the embassy and about alla visum! You are wonderful, I know you know that I think you are.
  So soon me & André will go along with GoXplore (that I traveled to Africa with earlier) to Cuba to volunteer work. Can’t Wait!

  But first off we’ll go to Berlin on Monday to participate in Stylight Blogger Awards where I am nominated and finalist in the category of “Most Influential Fashion Blogger” and I’m so darn nervous! I would be very honored if I won this award because it’s an international award and a very big award. I’m really really nervous!
  I would be so happy if I won! Keep our fingers crossed!
  Now I’ll go out and get some stuff done for the weekend – I woke at 6:00 this morning from my jetlag and have just been waiting for the day to kick off!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “SWIMSUIT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här