Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:34 | January 19, 2015

EASY

LOOK OF THE DAY

bild3bild2bild6bild4bild5bild1Photos by Linn Hansson
/Sweater from Nike/Bag from YSL/Trousers from Zara/Sneakers from Nike/Jacket from Baum&Pferdgarten/

En mycket enkel look som Linn fotade av med mig dagen jag kom hem från Thailand! Inspon tryter lite nu när det är så grått och kallt ute.
Nu ska jag snart möta upp Oscar och fota av två looks :)

/ A very simple look that Linn helped me take photos of the day I got back from Thailand! My inspo isn’t so good right now when the weather is so grey and cold.
Now Im soon gonna meet up with Oscar to take photos of two looks :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “EASY”

 1. Philine on

  Really a nice look. Don´t feel so inspirated these days, too. Therefore i really waited for new pictures and looks of you ;) You are always such a great inspiration! Do you now the pressbyrån behind Västermalmsgallerian? They have a lot of inspiring international fashion and design magazines. Went there today and bought two ;)

  Reply
 2. keish on

  Folk! Jag jagar dessa byxor med en besatthet som bara kan liknas den mellan Norrländska myggor och sommarsött blod – Vet någon hur länge sedan de såldes på Zara? Har någon sett dem i butik, någorlunda nyligen?
  Jag har massa mil till närmaste butik och de verkar inte finnas på hemsidan så tyvärr måste jag nog inse mig besegrad i denna fruktlösa strävan men skulle ändå bli glad för svar på ovanstående frågor. :)
  Peace

  Reply
 3. Estelle on

  Jag tycker alltid att det är dina enklare looks som är snyggast och mest inspirerande – trots allt så är det väl snygga vardagslooks som de flesta av oss är mest beroende av :) men såklart älskar jag ditt flöde med varierat innehåll!!

  Estelle.devote.se

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.