Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:47 | January 19, 2015

  M O N D AY I S S U E

  image3image4
  THROWBACK MONDAY

  Har precis varit ute och fotat med Oscar och vi lyckades nog få till ett par bra bilder tror jag :)
  Är just nu hemma och lämnar av grejer och ska snart bege mig in till stan för att fixa lite ärenden.
  Måste se till att packa också såklart! Men senare ikväll ska jag bara umgås med Fang och typ käka middag. Ska se till att gå och lägga mig tidigt också eftersom jag ska upp så tidigt imorgon. Imorgon ska jag äntligen få pussa på min André också! Som jag längtat!
  Sen väntas en kväll av spänning. Sjukt hur nervös jag är!

  / I have just been out and photographed with Oscar and we managed to get a few good pictures, I think :)
  Now Im at home leaving some stuff of and will soon go into town to get some errands done.
  Must be sure to pack too of course! But later tonight I’ll just hang out with Fang and eat dinner. I’ll be sure to go to bed early too because I have to get up really early tomorrow. Tomorrow I’ll finally get to kiss my André too! I have longed for that!
  After that awaits an evening of excitement. It’s sick how nervous I am!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “M O N D AY I S S U E”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här