Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:48 | January 19, 2015

ALL WHITE / HINT OF NUDE

LOOK OF THE DAY

sun11-1024x682sun24sun15-1024x682sun25-1024x765sun19/Bag from Zara/Sunglasses from Le Specs/Shorts from Zara/Shoes from DNA/Top from Gina Tricot/Vest from Zara/

Åh, var bara tvungen att re-posta denna look som jag bar för två sommras sen! Älskar looken lika mycket då som nu. Helvitt med nude detaljer känns så himla rätt! Håller ni inte med? Kommer garanterat köra en ny variant på denna i Kuba eller till sommaren :)

/ Ah, I just had to repost this look of mine that I wore two summers ago! I love the look today just as much as I did then. All white with some hint of nude feels so right! Don’t you think? I will be sure to wear something similar when Im in Cuba or for this summer :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

57 Responses to “ALL WHITE / HINT OF NUDE”

 1. Dixi Wonderland on

  Jag saknar dina gamla bilder, tycker inte att de senaste har samma känsla :( Kanske beror på vädret eller så kanske du har bytt fotograf. Men jag saknar den där blick känslan som man får av dessa bilderna.

  Reply
  • angelicablick on

   Alltså, för mig är det viktigt att jag hela tiden testar nytt, fräschar upp min blogg och gör att den utvecklas – att ta exakt samma bilder hela tiden, i flera års tid hade folk tillslut tröttnat på.
   I dagsläget använder jag mer vidvinkel vilket är skillnaden, men jag blandar ju sånna bilder med sånna här bilder med kort skärpedjup fortfarande. Problemet är dessutom att det är pissgrått och tråkigt ute nu vilket gör de svårt att jämföra ett par somriga, fina och gyllena bilder med de bilderna jag tar nu – under vinterhalvåret. Det är två helt olika saker! Jag lovar dig att du kommer känna samma sak för mina bilder nu som du gjorde då, när jag drar till värmen och tills sommaren kommer :) Kram

   Reply
  • angelicablick on

   Tack finis! Håller dock inte med om håret, haha! Kaos. Tråkig längd, typ gul/guldigt med jättekonstigt vågigt/lockigt hår :) haha! Så roligt hur man kan tycka olika! Men tack fina! Kram

   Reply
 2. Ml on

  Loooooove this look! And your sunglasses are so cool! It makes me miss Summer even more! The tan and curls suit you very wel! Also love how you edit your pictures, do you use a special program? And in The last picture you do An effect with one picture over the other, could you please tell me how you do it? I really like pictures like that :)!
  Kisses from Belgium xo

  Reply
 3. Julia Nilsson on

  Åh du är så vacker!! Dröm verkligen. Skulle göra allt för att se ut som dig.

  Jag har bara en liten fråga som jag skulle bli jätte glad om du svarade på :) hur har du gjort redigeringen så att det blir som en bild i en annan, som du gjorde på den näst första bilden?

  Hoppas du får en fin dag kära du!

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.