Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:05 | January 22, 2015

  STYLIGHT BLOG AWARDS 2015

  s3s17s15s22s6s19s21s14STYLIGHT BLOG AWARDS 2015

  Här kommer lite bilder från kvällen :) igår passade jag och André på att gå runt i Berlin och kolla på massa coola saker. Jag har aldrig riktigt hängt i Berlin, men efter att ha gått runt där så är jag helt hooked alltså! Vilken stad! Måste tillbaka dit asap.
  I Tisdags gick Stylight Blog Awards av stapeln och det var en superhärlig kväll med massa härliga människor! Tack för det Stylight!
  Tyvärr tog jag inte hem priset för Most Influential, men är så sjukt tacksam ändå!
  Jag var alltså finalist i den kategorin över heeeela världen! Min blogg blev utvald som topp tre och då har varenda blogg i världen möjlighet att bli vald. Och så blev MIN blogg vald! Hur coolt är inte det?!  Jag är så tacksam!
  Jag ser så mycket fram emot mina stora planer som komma skall också. Under vinterhalvåret så får jag alltid en liten dipp och tycker att det är svårt att få min blogg att stå ut, men från och med lördag så kommer jag resa fram tills våren/sommaren och jag har massor av idéer som vi ska göra till verklighet!
  Jag har bestämt mig för att gå tillbaka till min rötter litegrann – dvs med mitt gamla bildspråk ( hur jag tog outfits osv ) samt att uppdateringen ska bli bättre. Och jag vet att de kommer bli bättre i och med att värmen / mina resor / våren och sommaren kommer. Är så taggad att jag spricker!
  Jag har många projekt på G också som jag håller tummarna för! LET’S GO!

  / Here are some photos from the evening :) Yesterday me and André took the opportunity of walking around in Berlin and check out lots of cool things. I never really hung out in Berlin, but after going around here I am totally hooked! What a city! I must go back here asap.
  this Tuesday Stylight Blog Awards held and it was a super lovely evening with lots of lovely people! Thanks for That Stylight!
  Unfortunately I didn’t win take home the award for Most Influential, but Im so grateful anyway!
  I was a finalist in the category of the entire world! My blog was Chosen as the top three and then every blog in the world had the opportunity to be selected. And my blog was selected! How cool is that?! I am so grateful!
  I look forward to my big plans to come too. During the winter months, Im always a little down and find it difficult to get my blog to stand out. But on saturday I will go abroad until The spring / summer and I have lots of ideas that Im gonna make into a reality!
  I have decided to go back to my roots a little bit – that is, my old way of taking photos sometimes (how I took outfits, etc.) and my update will get better. And I know it will be better as the heat / my trips / spring and summer comes. Im so excited!
  I have many projects on the go! LET’S GO!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “STYLIGHT BLOG AWARDS 2015”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Looking forward to your adventures! ;)
   Neutral shades suits you beautifully, like on the pic no.4! Love your “natural” look!

   xxx
   http://www.journal-of-style.blogspot.com

   Reply
  • pls tell me you was at wonder waffels in berlin???? it is suuuuch a freaking awesome place!!

   Reply
  • Hej,

   Grattis till nomineringen :)
   Eftersom vi bor i Sverige så önskar jag mer inspo från just höst/vinter looks.. Det är trist att många bloggare säger just “min inspiration försvinner på vintern”. Jag skulle bli mycket inpad av någon som kan just inspirera då man själv/andra bloggare är mindre inspirerade.. det tycker jag gör någon speciell. Att få massa semesterbilder med sommaroutfits är också kul men jag saknar vinterlooksen.. skulle det vara mer blandat får båda plats.

   Reply
  • I think so too! I really love your outfits. But as a reader i am looking for inspirational outfits, especially in the winter. And a lot of the great scandinavian bloggers have one vacation after another in a warm country. I am getting bored of beach and cocktail pictures. Of course you earn your vacation but could it be at least a ski trip with warm and cosy outfits ;-) ?

   Reply
  • Håller med till 100%! Vill mycket hellre ha något vi kan relatera till och inspireras av i mörkret

   Reply
  • So cool photos!

   xx Cheyenne
   http://www.bohemianjourneys.blogspot.com

   Reply
  • JA JA JA JA JAAAAAA!!!!
   Har saknat dina gamla bilder så mycket! Jag började följa din blogg när Kenza var nere och hälsade på dig då du fortfarande bodde i din hemstad och din blogg stack ut så mycket! Hittade man någon av dina bilder på weheartit så visste man direkt att det var din bild. Tyvärr har “berättelsen” som du alltid förr hade i dina bilder försvunnit. Nu känns det mest som att man får se samma ansiktsuttryck och samma pose. Det kan ju vara för att du haft mycket mer jobb kring din blogg än vad du hade förr men jag blev verkligen glad när du skrev detta! Ser så fram emot att följa dig och bloggen och åter igen bli inspirerad till max! :D

   Reply
  • You looked amazing (would like to see the whole outfit) and can’t wait for your new posts from travels, new ideas etc. Good job, girl, congrats!

   http://toujoursanja.blogspot.com/

   Reply
  • Hey from Denmark!
   Love to follow your blog – cool pictures at all time.
   Where is your nude sweater from?
   And congratz!

   Reply
  • Congratulation for you my Dear for the nomination :* It`s a big thing really !
   Your blog is always inspiring even during the winter, so don`t worry, so I guess that in the next couple of months it`ll just be out-of-this-world amazingly beautifull :)
   Also would love to see the whole outfit from the stylight awards :) Hugs

   Reply
  • Men klart att du blev framröstad! Din blogg är ju helt fantastiskt bra, älskar den! Så himla roligt ju! Ser verkligen framemot ditt nya bloggkoncept och våren/sommaren!! :)

   http://endastellen.se

   Reply
  • You looked lovely x http://www.justsavxnnah.com

   Reply
  • Sounds like you’re super motivated,can’t wait to see what you’re blog’s going to show us in the next months :)
   Berlin sure is a wonderful city and if you’re there next time,make sure to have breakfast at Spreegold,they have the best blueberry pancakes ever.

   http://fashionbarbecue.com/

   Reply
  • Vaaaaaaar är din päls accessoar till väskan från???!! Har letat som en galning efter en “foxtail” äkta, eller fusk, men hittar inte någonstans så skulle verkligen bli glad om du kunde avslöja vart du köpt din :))

   Mvh Matilda

   Reply
  • In love with your outfit & style!
   Looking forward to see what we are going to see here in your blog this year!

   You are such an inspiration, Angelica!

   Stay pretty! :)

   http://www.uptodatefashion.eu

   Reply
  • Ni är så snygga!

   Reply
  • så fina bilder

   Reply
  • Så taggad på att se! Och grattis till topp 3!! Verkligen bra jobbat!

   http://TRENDENEUR.com

   Reply
  • I’m so glad you’re coming back to your roots… Don’t get me wrong, I still love your blog and always will (although you didn’t won the award, for me you’re the most influential blog… ;) ) but I missed the old photos.

   I’m expecting to see more from you, good luck with everything and keep up the good work!

   Reply
  • You looked gorgeous, as usual. Good luck with your plans and take care. Can´t wait for photos! :)

   Nicol from http://nicolsview.blogspot.cz/

   Reply
  • Love the photos!

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • well i like your blog i like your outfits and you are totally in my top 3

   http://momochiclook.blogspot.com

   Reply
  • Can’t wait to see what you have planned! Also, you look stunning in the pictures <3

   http://skinnyminisakurina.blogspot.nl

   Reply
  • Varifrån kommer tjocktröjan? Super snygg:)

   Reply
  • Congrats babe!!

   Woo Hoo!

   Xx,

   http://sacosha.blogspot.com

   Reply
  • where is the dress from?

   Reply
  • in love with your YSL bag and your style in general!
   you’re a great inspiration

   xx,
   http://laura-loveaintuseless.blogspot.de/

   Reply
  • Tyckte faktiskt att dessa bilderna var lite annorlunda, något annat uttryck över dem än vad du brukar ha :) och jag vill säga att jag håller med ovanstående: vi läsare behöver inspo i höst/vintermörkret!! Det enda jag kan tänka på är när det blir varmare och jag kan plocka fram alla sommaroutfits som gömmer sig i huvudet hehe. Då är det bra med någon som kan inspirera med bra kläder och kombinationer som man kan använda NU! Hoppas du inte tar detta som något dåligt, jag älskar alla dina outfits och bilder. Men bloggvärlden nu för tiden är väldigt mycket resor och inspirerar inte på samma sätt som förr… Men jag hade allt också rest hela året om jag hade möjlighet ;) jaja, hej ordbajs… Ha det underbart i Berlin och på allt annat härligt! Kram!

   Reply
  • In love with your YSL bag, especially the fur tail!!! You look gorgeous. Counting down the days until spring

   xx Fortune
   http://www.fortunetellerfashion.com/

   Reply
  • Hej:) Jag ville bara säga att jag tycker att din blogg är grym! Och att det är synd att du inte fått riktigt lika mycket uppskattning för den (som jag tycker den är värd) på olika evenemang och så, men fortsätt göra ett grymt jobb bara så kommer det :). Jag förresten älskar konceptet du har nu som liknar modemagasin, blir så himla inspirerad av det och fascinerad av hur duktiga du och dina vänner är så jag hoppas ni fortsätter köra på samma koncept!

   Kram :)

   Reply
  • Jaa!

   Reply
  • Så fina bilder! Jag ser fram emot det som komma skall :)

   Reply
  • Hvor er den hvite kjolen din fra? :-)

   Reply