Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:17 | January 23, 2015

  Shades & Stones

  14
  SNEAK PEEK

  FREEEEDAG! Och inatt drar vi till Kuba! Helt underbart. Har dock inte börjat packa ännu.. haha, så typiskt mig.
  Jag började dagen med att jag försov mig till våran mysiga frukost på Nybrogatan – meeen jag hann dit med endast 10 minuters försening. Fixade mig på typ 15 minuter haha. Måste fan vara rekord för mig! Sen käkade vi en mysig frukost och fixade lite ärenden ihop :)
  Nu är jag och Hannah hemma hos mig och softar.
  Jag ska försöka lösa med min telefon idag och även hinna fota av en look med Linn nu innan jag åker iväg. Till kvällen blire mysig middag!

  / FRIIIYAAAAY! And tonight we are off to Cuba! So amazing. I haven’t started packing.. haha.
  I started this day with that I overslept to our cozy breakfast at Nybrogatan – buuut I managed to get there just 10 minutes late. I got done in 15 minutes. That must be a record for me! We had such a nice breakfast and then we did some errands in town :)
  Now Im home with Hannah just chillin.
  Im gonna solve my phone-problem today and also take some photos with Linn. Tonight Im going to a dinner with friends!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Shades & Stones”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här