Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:39 | January 25, 2015

  A LITTLE PARTY

  s2aaaaaaa5s5aaasweSTYLIGHT

  Lite mer bilder från STYLIGHT Blog Awarden :) några av er frågade om min klänning! Den kommer från ASOS egna märke och den finns att hitta HÄR ( adlink ) ! Jag är helt tokig i den och den sitter helt perfekt. En klar ny favorit i garderoben!

  / Some more pictures from STYLIGHT Blog Award :) some of you have asked me about my dress! It’s from ASOS own brand and you can find it HERE (adlink)! Im crazy about it and it sure is a new favorite!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “A LITTLE PARTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här