Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:15 | January 29, 2015

  United

  imageimageimageTHROWBACK

  Hej alla! Läget är lite kaos här haha! André har legat jättesjuk sen vi kom hit nästintill, samt att ingen av oss kommer in på internet via våra datorer sen vi åkte från Havanna. Så, därför kommer de bli lite throwbacks i 3-4 dagar samt att Linn kommer uppdatera med bilder vi tagit tills vi är tillbaka i Havanna. Så, håll ut! André mår en aning bättre idag men de har inte varit så roligt för honom att må såhär dåligt. Vi hörs om en stund igen!

  / Hi everybody! It’s a bit chaotic here haha! André has been really ill and we also havent been able to conect to the wi-fi since we left Havanna. Therefor imma five you some throwback these 3-4 days and Linn is also gonna help me post stuff we have been doing. So hang in there!André is feeling a bit better today but it’s been a hard time for him. Talk to you in a while!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “United”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här