Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:15 | January 29, 2015

United

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

imageimageimageTHROWBACK

Hej alla! Läget är lite kaos här haha! André har legat jättesjuk sen vi kom hit nästintill, samt att ingen av oss kommer in på internet via våra datorer sen vi åkte från Havanna. Så, därför kommer de bli lite throwbacks i 3-4 dagar samt att Linn kommer uppdatera med bilder vi tagit tills vi är tillbaka i Havanna. Så, håll ut! André mår en aning bättre idag men de har inte varit så roligt för honom att må såhär dåligt. Vi hörs om en stund igen!

/ Hi everybody! It’s a bit chaotic here haha! André has been really ill and we also havent been able to conect to the wi-fi since we left Havanna. Therefor imma five you some throwback these 3-4 days and Linn is also gonna help me post stuff we have been doing. So hang in there!André is feeling a bit better today but it’s been a hard time for him. Talk to you in a while!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “United”

 1. samantha on

  i feel like the more natural you are the prettier are you! i mean dont get me wrong, you are a super beauty! and you look beautiful with your extensions and fake nails but i think the way you looked back then is even better for you. you are such a natural beauty. you are such a rare kind of woman who looks the absolut best if she hasnt make-up on (or a no make-up make-up look) and hair like that (a bit wavy and not perfect brushed) and natural nails and all that. i just LOOOOVE this look so so so much!!!!

  Reply
 2. Stiba on

  En liiiten fråga. Åker ni dit för att du genuint faktiskt vill hjälpa barn eller för att du gör reklam för ett företag som arrangerar såna här resor? För det verkar som att det ni gör är å glider runt och tar kort i fancy pancy kläder. Tycker det är riktigt vidrigt att det faktiskt har gjorts en industri kring att hjälpa barn och djur (detta finns det hur mycket info som helst, senast i tidningen Buff’é om att det är bäst att låta bli att åka på just såna här resor). Barnen mår ju inte bättre av att ni, rika, vita modefolk åker dit och tycker ni gör en god gärning……och tar coola bilder i en fin miljö…

  nej usch jag ryser av obehag.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.