Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:21 | February 3, 2015

Dresscode: All Black

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

green4green2green7green3
Photos by André Bånghäll
/Boots from Zara/Dress from H&M trend/Hat from Lindex/Bag from Chanel (borrowed)/Sunglasses from RayBan/vest from H&M trend/

Dessa bilder hann vi ta lite fort innan kameran dog haha! Dom blev inte så jätteroliga, men det får duga :) gillar iallafall looken och kommer garanterat köra en mer påklädd variant av den hemma i Sverige sen.
Helsvart funkar dessutom alltid – eller hur?
har kollat runt lite bilder från modeveckan hemma i Sverige som jag missade nu när jag är här i Kuba. Burrr, det ser fett kallt ut! Men jag såg mycket snyggt från catwalken måste jag säga. Jag älskar svenska designer!

/ We took these photos really fast before my camera died! they aren’t that good, but they’ll do :) I really like the look tho and I will for sure do a more dressed up version of it back in Sweden. You can always wear an all black look – right?
I’ve been browsing through some pictures from Stockholm Fashion week and damn it looks cold! But I sure could find some nice pieces on the runway. I love swedish design!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

33 Responses to “Dresscode: All Black”

  1. Sofia on

    Hej Angelica ! Vilka underbara bilder vill jag bara börja med att säga sen så har jag alltid tyckt att du sminkar dig så fint . Vad använder du för foundation och solpuder, borte osv? Vet att du lagt ut bild på dina produkter innan men använder du samma ? HD foundation ? Hade jätte gärna viljat sett en video tuturial :) kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.