Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:26 | February 5, 2015

  Statement skirt Part 2

  AngelicaBlick_CubaAngelicaBlick_Cuba12AngelicaBlick_Cuba8skirt2AngelicaBlick_Cuba14AngelicaBlick_Cuba6AngelicaBlick_Cuba16AngelicaBlick_Cuba1AngelicaBlick_Cuba9
  Photos by André Bånghäll
  /Skirt from Topshop/Bag from Zara/Top from Zara/Shoes from Topshop/

  En utav favoritlookerna från Cuba :) min fina nya kjol!
  Om allt gått som de ska så borde vi sitta i luften nu påväg hem till Sverige.
  Då är jag hemma i 9 dagar innan jag och den fantastiska fotografen Emma Svensson drar till Costa Rica med surfakademin! Är ni peppade?

  Och heads up: På lördag den 7:e Februari kommer jag befinna mig i Sickla på Dieselverkstaden tillsammans med GoXplore som jag rest med till både Afrika och Kuba för att snacka om mina upplevelser osv. Short notice, jag vet! Men ni får gärna kommer och hänga och snacka :) mellan klockan 10.00 – 16.00 kör vi! Läs mer om de HÄR!

  / one of my favorit looks :) love my skirt!
  If everyhting has gone as it should we should be on our way to Sweden now.
  Then Im home for 9 days before me and Emma Svensson, the talanted photographer, are off to Costa Rica with surfakademin! How cool?

  And heads up: Im gonna be in Sickla at dieselverkstaden on the 7th of february between 10 – 16 with GoXpolre to talk about my trips to Africa and Cuba. I know it’s a short notice, but I woulde love if you came! Read more about it HERE!


  56 kommentarer  56 kommentarer om “Statement skirt Part 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här