Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

1:04 | February 8, 2015

Down by the pier

LOOK OF THE DAY

DSC_1835_2DSC_1857_2DSC_1882_2
Photos by Oscar Jettman
/Leatherjacket from Dagmar/Vest from River Island/Bag from Chicy/Trousers from Zara/Dress from Wang X H&M/Shoes from Zara/

Äntligen så mår jag lite bättre för att orka skriva! Inte mått bra alls idag.
Här kommer iallfall en look som jag och Oscar tog innan jag drog till Kuba :)
När vi tog dessa bilder så promenerade vi in på skyddsbevakat område – vilket vi inte fattde!
Portarna in var helt vidöppna så vi traskade in glada över att ha hittat ett grymt ställe.
Efter 2 minuter kommer de en bevakningsbil med väktar in mot oss och bah ” Här får ni inte vara! Detta är skyddsbevakat område!” – men efter lite smörande så fick vi fem minuter på oss för att fota snabbt, haha.

/ Finally Im a bit better to be able to write! I’ve been really bad today.
Here are a look that me and Oscar took before I went to Cuba :)
When we took these pictures we walked in to a protected area – which we didn’t know!
The ports was wide open so we trudged through happy to have found a cool place.
After 2 minutes the security guards came with thier car towards us and shouted “You can not be in here! This is protected area!” – But after a bit off ” kissing ass ” we got five minutes for us to shoot the pictures quickly, haha.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “Down by the pier”

  • angelicablick on

   Nej, jag blev jättedålig kvällen vi kom hem. Spydde på fredagen på natten och sen hela dagen efter så jag fick tyvärr, tyvärr ställa in :( Jag ställer aldrig någonsin in sånt där, men ville inte sitta där och må dåligt och kanske behöva springa på toa och kräkas. Vi kommer styra upp något nytt snart igen! Vill hemskt gärna träffa dig också :) Kram

   Reply
 1. Anna on

  hahaha åh exakt detta hände mig också! Vi hittade ett ställe där de hade slängts massa metallskärp och var en så himla häftig miljö! Stod att det var övervakningskameror men eftersom portarna stod vidöppna och det fanns ett litet hus bredvid med en välkomsskylt tänkte jag glatt att “Jaaa men det gör väl inget om vi blir filmade, inte så att vi ska förstöra något!”

  efter en stund kom det en lastbil, varpå chauffören hoppar ut fly förbannad och skäller ut oss efter noter haha! Vart inte dåligt nervös! (Länk till inlägget: http://silfverstolpe.blogg.se/2014/october/if-you-fall-hard-i-fall-harder.html)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.