Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:42 | February 9, 2015

  LIKE MY FACEBOOK PAGE

  FACEBOOK
  GO TO MY FACEBOOK-PAGE HERE!

  Straxt innan vi drog till Cuba så startade jag en Facebook-sida där de är lättare för er att hålla koll på vad som händer i korta updates samt när jag uppdaterar min blogg samt insta med nya inlägg! Tänkte även hålla chat-stund någon gång i veckan/varannan vecka med er där och på så sätt kan vi prata direkt med varann. Visst låter de kul?
  Jag skulle bli SÅ SÅ GLAD om ni ville gå in och gilla min sida HÄR <3

  / Just before I went to Cuba I started a Facebook-page to make it easier to keep track of my small updates there and also my updates on my blog and instagram! Im also gonna have a live chat with you guys once a week/every other week so we can talk directly with eachother. Fun, huh?
  I would be SO, SO HAPPY if you wanted to like my page HERE <3


  8 kommentarer  8 kommentarer om “LIKE MY FACEBOOK PAGE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men vad roligt Angelica :-)

   Reply
  • Klart man lajkar! Done and done! :D

   Nu ser jag fram emot Costa Rica. Har lagt till CR på min önske-jordenrunt-resa som förhoppningsvis blir av inom ett par år. Ser fram emot dina bilder och info! :)

   Reply
  • if you ever wondered, you can connect your instagram with your page with icono square :D just go to a person that use it for example me lol, and click on the icono square logo and it will redirect you to the process :D

   Reply
  • Men vilken bra idé!!! Man kanske skulle börja använda Facebook igen i så fall…haha. Kram!

   Reply
  • Jätteroligt! Blir så personligt med FB :) Underbara bikinibrallor btw!

   Reply
  • yeah finally!! I always waited for a facebook page of you! ♥

   http://yumilia.com/

   Reply
  • Din blogg är en av mina favvisar! Själv heter jag Eva och är fjorton år. I min blogg kan man framför allt läsa om mitt enorma intresse för mode, men också åsikter, vänner och delar av min vardag. Mitt liv är för det mesta väldigt crazy och kretsar i Stockholms krokar.
   Hoppas att ni kan ta en titt och att ni gillar den! Kram Eva

   http://evadrakenberg.blogg.se

   Reply
  • Just liked it! It looks great.

   http://www.FashionSnag.com

   Reply