Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:42 | February 9, 2015

LIKE MY FACEBOOK PAGE

TIPS & ADVICES

FACEBOOK
GO TO MY FACEBOOK-PAGE HERE!

Straxt innan vi drog till Cuba så startade jag en Facebook-sida där de är lättare för er att hålla koll på vad som händer i korta updates samt när jag uppdaterar min blogg samt insta med nya inlägg! Tänkte även hålla chat-stund någon gång i veckan/varannan vecka med er där och på så sätt kan vi prata direkt med varann. Visst låter de kul?
Jag skulle bli SÅ SÅ GLAD om ni ville gå in och gilla min sida HÄR <3

/ Just before I went to Cuba I started a Facebook-page to make it easier to keep track of my small updates there and also my updates on my blog and instagram! Im also gonna have a live chat with you guys once a week/every other week so we can talk directly with eachother. Fun, huh?
I would be SO, SO HAPPY if you wanted to like my page HERE <3

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “LIKE MY FACEBOOK PAGE”

 1. Zarah-Lou on

  Klart man lajkar! Done and done! :D

  Nu ser jag fram emot Costa Rica. Har lagt till CR på min önske-jordenrunt-resa som förhoppningsvis blir av inom ett par år. Ser fram emot dina bilder och info! :)

  Reply
 2. Niima Melusi Boa on

  if you ever wondered, you can connect your instagram with your page with icono square :D just go to a person that use it for example me lol, and click on the icono square logo and it will redirect you to the process :D

  Reply
 3. Eva on

  Din blogg är en av mina favvisar! Själv heter jag Eva och är fjorton år. I min blogg kan man framför allt läsa om mitt enorma intresse för mode, men också åsikter, vänner och delar av min vardag. Mitt liv är för det mesta väldigt crazy och kretsar i Stockholms krokar.
  Hoppas att ni kan ta en titt och att ni gillar den! Kram Eva

  http://evadrakenberg.blogg.se

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.