Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:31 | February 9, 2015

Spinning Wheels

BY HEART,PHOTOSHOOTS,TRAVEL,VIDEOS

[vimeo width=”880″ height=”560″]http://vimeo.com/118986675[/vimeo]


Roadtrip video by Soda/Lime

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR! Den sammanfattade filmen från min, Linus och Daniels roadtrip längs USA’s kust. WATCH AND ENJOY – säger jag bara!
Jag vill tacka grabbarna som tusan för denna magiska resa samt RedBull, SurfEars & Imso ( klick! ) för att ni gjorde denna resa möjlig Ni får gärna lämna en kommentar om vad ni tycker! UNDERTEXT KAN LÄGGAS TILL LÄNGST NER I VIDEON ( CC ) .

/ IT’S FINALLY HERE! They film from Linus, Daniel and my trip through USA’s coast. WATCH AND ENJOY – I’m telling ya!
I wanna thank the guys for this magical trip and a big thank you to RedBull, SurfEars and Imso (click! ) for making this trip possible Please leave a comment on what you think of the video! SUBTITELS CAN BE ADDED IN THE BOTTOM OF THE VIDEO ( CC ) .

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

30 Responses to “Spinning Wheels”

 1. Dixi Wonderland on

  Kan säga att detta är de bästa jobbet du någonsin gjort! Det är detta som känns Angelica! De små detaljerna, miljöerna, KLÄDERNA (<3)!! Hoppas verkligen att vi kommer få se mer sånt här i bloggen :)

  Reply
 2. Sanna S on

  Helt magisk ju!!! Vilket dream team! Du slutar aldrig inspirera och vilka suveräna filmkillar. Jag vill återigen tacka för all energi, inspiration och kärlek du alltid förmedlar :) Jag har följt dig länge nu och han bara tacka och bocka för dessa år! Jag avgudar inte bara alla fotosamarbeten och fantastiska outfits, men också när du har tid och lust att verkligen sätta dig ner att skriva. Dina ord är så otroligt peppande och funderingar mycket intressanta. Fin både på utsidan och insidan <3 Fortsätt som du gör så kommer jag följa med på dina resor många år till! Kram Sanna

  Reply
 3. Sarah on

  Hey Angelica! Nice that you made a video; it’s something that I haven’t seen that often on your blog yet and it is new and refreshing :) For my taste this video is a bit too long – didn’t watch the whole 5mins. 2-3mins would have been enough. And the shots were changing a bit too quickly for me too. I would have liked to see some shots a bit longer, to take in what is on the image. However the visuals are stunning – California is a beautiful backdrop!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.