Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:34 | February 18, 2015

  Jungle Fever

  _Y8B6626_redigerad_Y8B6755_redigerad1_Y8B6755_redigerad_Y8B6699_redigerad_Y8B6680_redigerad_Y8B6755_redigerad2_Y8B6733_redigerad_Y8B6674_redigerad_Y8B6710_redigerad   Photos by Emma Svensson /Singoalla top from Asos (similar), HERE/Pants from Make Way – soon in stores/Hat from Santorini/Shoes from Asos, HERE/Bag from Gina Tricot/

  Jag har legat i sängen hela dagen.. druckit avslagen coca cola, fått i mig lite bannan och kollat på Horrible Bosses 2. Mår en aning bättre nu, men ska ta de lungt hela kvällen och hoppas att jag mår bra imorgon! Kommer avvakta med surfandet i 2 dagar till, tills jag känner att jag fått tillbaka mina krafter igen. Känns som att springa 1 mil bara att flytta på mig i sängen! Men jag har iallafall fått behålla min mat nu samt att jag druckit massvis av resorb. Här är en look från igår som fina Emma fotade på mig! Inte riktigt den stilen jag brukar köra på – men gillar att den är lite bohochic blandat med uppklätt!

  / I’ve been lating in bed all day.. drinkin coca cola and also eaten a banana, watching Horrible bosses 2. Im feeling a bit better, but Im gonna relax all night and hope to feel even better tomorrow. Im not gonna surf these 2 coming days before I feel strong enough to do it. It feels like running a mile just to turn sides in bed! But I have managed to keep the food I’ve been eating . Here is a look from last night that lovely Emma took of me! Not the kind of look I would usually wear, but I like te touch of boho-chic but that Im still dressed up!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Jungle Fever”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här