Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:14 | February 20, 2015

Surfers Paradise

TRAVEL

paradise1paradise675paradise1919paradise24paradise8paradise87Costa Rica / Surfakademin

Tredje dagen i paradiset :) Idag ska jag äntligen försöka mig på att surfa! Vi får se hur de går eftersom de var länge sen nu samt att jag fortfarande känner mig väldigt svag.
Det blir ingen lång session – men bättre än inget alls.
Jag & Emma gick upp kl 05.00 imorse och stack ner till stranden för att fota – bilderna blev MAGISKA! Känns så kul att Emma är med på den här resan :) hon är både en fantastisk människa och vän, men också en helt otroligt duktig fotograf!
Klockan är straxt efter 08.00 här på morgonen och jag ska snart ner på stranden för en promenad samt läsa lite bok innan det är dags för brunch. Sen surf!
Jag ska spendera mestadelen av min tid på stranden här.. det är SÅ FINT och så harmoniskt. Så lugnt.
Ikväll ska vi köra yoga och det ska bli askul att testa! Har velat göra de så många gånger men inte fått tummen ur.. förens nu!

/ Third day in paradise :) today Im finally gonna surf! We’ll see how it goes, cause I still feel a bit weak. But Im gonna do my best!
Me and Emma went up at 05.00 in the morning to take some photos when the sun was on it’s way up. So magical! These pictures is gonna be stunning.
Im so happy that Emma is here with me! Emma is not just an amazing person and friend, but also such a talented photographer!
The time is some minutes past 08.00 in the morning and Im going down to the beach for a moring walk and to read a book. Im gonna spend most of my time on the beach here!Then it’s time for brunch. Then surf!
Tonight it’s time for yoga! I have always wanted to do it, but never get my thumb out of my ass to do it.. before now!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “Surfers Paradise”

 1. stina on

  Amen åååååh, döööör!!!! Var och backpackade i centralamerika 2011, costa rica var första landet och blev min abosluta favvis<3 håller på att avlida när jag ser bilderna pga santa tereza är best ever och vi bodde på samma hostel! själv är man kvar hemma i kylan och håller på att gå under av allt plugg sista terminen.. haha! Men ha så kul och njut av tiden för den går så snabbt!!!=)

  Reply
 2. Daniela on

  Beautiful images! Costa Rica always seems magical, is nice you are feeling a bit better now! Can’t believe you haven’t tried yoga before, is AWESOME, hope you will love it. I love it so much and did Bikram for 1 month and that’s when I felt even more in love with yoga though Bikram is intense. I teach in a Kindergarten and I have been getting even my 2-5 year old students to do yoga, they are getting so good is super cool! Enjoy the sun and the beach for those of us in cold weather! :) <3

  Reply
 3. samantha on

  beautiful pictures, just wonder isnt the time difference 7 hours?! :) the post came up at 19.14, it must been 12 in costa rica then…well well :) have a nice day and i hope you can eat again because i saw the bikini picture on ig of you in which you look reaally thinny babe :) <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.