Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:04 | February 25, 2015

  Surfboard, surfboard.

  b3b1b2Photos by Emma Svesnsson

  Här kommer typ del 2 av de tidigare bilderna vid palmbladen typ :) blev en liten annorlunda touch på dess! Gillar ni det?
  Idag är det dags för surf igen! Har legat lite på latsidan när de kommer till surfet, men det är OK. Man ska göra de när man vill! Och vågorna har varit ganska stora och busiga de senaste 3 dagarna.
  Idag är våran sista heldag här i Santa Teresa! För imorgon runt halv tre beger vi oss till San José för att sen dagen efter – svintidigt – börja röra oss hemåt. Håll nu tummarna för oss! Vi höll på att inte få åka med till Costa Rica när vi åkte hit pga överbokat flyg och det vill vi inte denna gång! Eller hur? Eller andra problem eller strul..

  / Here is kinda part 2 of the other images that we took some days ago with the palm leaves :) these have another touch! Do you like them?
  Today it’s time for surf again! I haven’t been surfing that much this trip, but it’s OK. I surf when I wanna surf and that’s perfect! The waves has been pretty big and messy, that’s why.
  Today is our last full day here in Santa Teresa! Tomorrow around 14.30 we are on our way back to San José before we atrta our journey home early the morning after. Just keep ypur fingers crossed for us that we will make it on the flight. When we flew here they had an overbooked flight, so we were close not to be able to go on the flight. I don’t want that to happen on our way home. Right? Or any other stuff/problem…


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Surfboard, surfboard.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här