Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:05 | March 2, 2015

  To fall in love with life

  hej5hej67f10hej87f24hej11f21wavws8f4
  Photos by Emma Svensson / Costa Rica

  Hej på er! Efter att ha rest hem i 2 dagar så landade jag hemma i lördags och mådde inte så bra igår – så jag var tvungen att ta två dagar av pga resandet och att jag mått lite kasst efter resan!
  MEEEN NU ÄR JAG TILLBAKA :) WIIE! Inväntar fortfarande lite bilder från Linn som snart kommer upp.
  Idag ska jag förbi läkaren, fota samt fika med Madde samt ha lite möten.
  Till kvällen ska jag bara fixa hemma och snygga till de! Har lite hemligheter jag inte berättat för er.. he he he. Snart ska ni få veta!
  Jag kommer hålla till i Sverige nu ett tag så nu jäklar ska det bli ordning på bloggen och uppdateringen. Har känt att jag lagt mitt fokus på mycket andra saker denna vinter och nu är det SKÄRPNING på den fronten! 2-3 uppdateringen per dag – med snygga bilder :)

  / Hi guys! After been traveling for 2 days I got home this saturday and I didn’t fell good at all yesterday – so I had to take two days off from traveling and feeling bad after traveling.
  BUUUT NOW IM BACK :) WIE! Im still waiting for pictures from Linn that Im soon gonna show you.
  Today Im gonna swing by the doctor, take photos and grab a coffee with Madde and then some meetings. Tonight Im just gonna clean and make the apartment nice. I have a secret.. but I will soon tell you.. he he he!
  Im gonna be in Sweden now for a while so now I’m so excited to get my blog with better updates. I have put my focus in so much other stuff then my blog this winter, and now I just wanna focus on my blog! 2-3 updates a day! with nice pictures :)


  43 kommentarer  43 kommentarer om “To fall in love with life”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här