Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:05 | March 2, 2015

To fall in love with life

TRAVEL

hej5hej67f10hej87f24hej11f21wavws8f4
Photos by Emma Svensson / Costa Rica

Hej på er! Efter att ha rest hem i 2 dagar så landade jag hemma i lördags och mådde inte så bra igår – så jag var tvungen att ta två dagar av pga resandet och att jag mått lite kasst efter resan!
MEEEN NU ÄR JAG TILLBAKA :) WIIE! Inväntar fortfarande lite bilder från Linn som snart kommer upp.
Idag ska jag förbi läkaren, fota samt fika med Madde samt ha lite möten.
Till kvällen ska jag bara fixa hemma och snygga till de! Har lite hemligheter jag inte berättat för er.. he he he. Snart ska ni få veta!
Jag kommer hålla till i Sverige nu ett tag så nu jäklar ska det bli ordning på bloggen och uppdateringen. Har känt att jag lagt mitt fokus på mycket andra saker denna vinter och nu är det SKÄRPNING på den fronten! 2-3 uppdateringen per dag – med snygga bilder :)

/ Hi guys! After been traveling for 2 days I got home this saturday and I didn’t fell good at all yesterday – so I had to take two days off from traveling and feeling bad after traveling.
BUUUT NOW IM BACK :) WIE! Im still waiting for pictures from Linn that Im soon gonna show you.
Today Im gonna swing by the doctor, take photos and grab a coffee with Madde and then some meetings. Tonight Im just gonna clean and make the apartment nice. I have a secret.. but I will soon tell you.. he he he!
Im gonna be in Sweden now for a while so now I’m so excited to get my blog with better updates. I have put my focus in so much other stuff then my blog this winter, and now I just wanna focus on my blog! 2-3 updates a day! with nice pictures :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

43 Responses to “To fall in love with life”

  • angelicablick on

   Verkligen – LIVET <3 Åh gör du? vad roligt! Fick en kommentar nyss om att hon inte gillade de utan saknade den "gamla" Angelica som inte reste lika mycket. Gud vad olika det där kan vara! Jag själv gillar att jag reser så mycket – blir mycket roligare så! Men jag måste skärpa mig på uppdateringen nu, men vintern gör mig alltid så opepp och deppig. Men nu är det nya tag som gäller :) bloggen ska bara bli bättre och bättre! Kram

   Reply
  • angelicablick on

   åh, stort tack! Tycker du? Nja, det gör jag nog inte.. men jag ska bli så mycket bättre! Nu är det fokus nr 1 på bloggen – och inte på allt annat kring som de varit den senaste tiden! Men stort tack! Kram

   Reply
 1. Lina on

  Ohh Gud va spännande! längtar!
  Dina bilder är så fina och inspirerande, älskart <3 både när du är på resande fot eller hemma i Sverige! din blogg äger!
  ha en så fin dag!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.