Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:54 | March 4, 2015

Blue Fur

LOOK OF THE DAY

blue_ablick7blue_ablick20blue_ablick6blue_ablick5blue_ablick21blue_ablick9/Trousers from Topshop/Knit from Zara/Bag from Asos, similar HERE/Beanie from H&M/Shoes from Nike, HERE/Faux fur Jacket from Rut&Circel/

Shit, intensiv vecka det här alltså! Men ack så kul :) nu kommer de börja de lugna ner sig lite vilket känns skönt dock. Har stressat runt på allt möjligt sen jag kom hem!
Såhär såg jag ut idag förresten – skönt och enkelt! Fina Elsa hjälpte mig fota.
Nu kom jag nyss hem och ska bara byta om och sen dra in mot stan igen.
Middag med Tommy Hilfiger!

/ Shit, such an intensive week! But Im having fun :) it’s gonna start to calm down now too. I’ve been running around, stressing, to things since I got home!
This is how i looked like today by the way – comfy and simple! My bae Elsa helped me to take these photos.
Now Im home and Im just gonna change clothes and then go back into the city.
Dinner with Tommy Hilfiger!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

43 Responses to “Blue Fur”

 1. Julia on

  Jag är så otroligt inspirerad av dig och din klädstil. Jag själv har liten byst precis som du, och har så svårt att hitta bikinis jag trivs i som sitter bra. Älskar att man får hopp om kroppen när man ser dina bilder och att det faktiskt finns bikinis som sitter bra på små bröst också. Har kikat igenom ditt arkiv och hittar många som är väldigt snygga men det inte står vart de kommer ifrån. Skulle bli så himla glad om du kunde dra ihop lite bikinis som passar mindre byst i ett inlägg kanske!

  Reply
  • angelicablick on

   Åh, tack hörrö! ja, jag har rätt små pattar – och jag älskar det! Trivs så bra i mina små bröst :) Jag kan se om jag kan fixa en till våren/sommaren. Trinagel bikinis är oftast bäst! inte bandeau. Dom ska vara ganska nätta och enkla . Kram!

   Reply
 2. dress me up on

  Gillar verkligen jackan :)
  Kika gärna in i Dress me up:s webshop . Det skulle jag blir glad för. Vi är en nyöppnad shop som satsar på kvalitet och bra priser. Vi vill att våra kunder ska trivas och vara nöjda och komma tillbaka nästa gång de är i “klädköpartankar”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.