Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:07 | March 4, 2015

  Rise & Shine

  COFFEE_ABLICK45Wednesday morning

  Imorse gick jag upp vid 07 och har druckit kaffe, kollat på Nyhetsmorgon samt gjort iordning mig för dagen. Nu ska jag snart iväg på min fina vän Roshis realeasbrunch för hennes nya singel. Hon är så duktig! Efter de ska jag catcha upp med Elsa innan jag har några möten under dagen! Fuck vad länge sen de var jag träffade mina vänner… helt sjukt! Känns som jag rest runt i ett halvår. Inte för att jag klagar ( jag ÄLSKAR att resa ) – men det ska bli sjukt gött och som balsam för själen att umgås med mina fina.
  Ikväll ska Julian och Lisa hålla i en middag med Tommy Hilfiger som jag ska gå på :) ska bli mysigt! älskar när man styr upp middagar sådär.
  Jag ska passa på att fota dagens look idag också så ni får se hur man ser ut.
  Vitt & blått fick bli dagens färger! Man får ju passa på nu när man inte är likblek hahaha!

  / This morning I got up at 07 and have been drinking coffee, watched Nyhetsmorgon/the news and prepared myslef for the day. Now I will soon set off into town to go to one of my swwt friends realeasbrunches for her new single – Her name is Roshi. She is so talented! After I’m gonna catch up with Elsa before I have to go to my meetings ! Fuck, it’s been a long time since I met my friends … insane! Feels like I have traveled around the world for half a year. Not that I’m complaining (I love to travel) – but it will be nice and like balm for the soul to hang out with my babes again.
  Tonight Julian and Lisa is hosting a dinner with Tommy Hilfiger that Im invited to :)’ll be cozy! love when they operate dinners like that.
  I’ll take the opportunity to shoot today’s look today too so you can see how I look.
  White & Blue is today’s colors! I should take the opportunity to wear those colors now when I’m not pale hahaha!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Rise & Shine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här