Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:50 | March 5, 2015

  Golden Suit

  h6 (kopia)h4 (kopia)h3 (kopia)SNEAK PEEK / OLDIE BUT GOLDIE

  JISSES! Hittade dessa gamla – osedda – bilderna som jag och Rami tog för typ 1,5 – 1 (!) år sen? Hade helt glömt bort dom och de tror jag Rami har också för dessa har jag inte sett sen dess. Får se om karln har tid att kanske göra de nu någon gång :)
  Jag har haft en dag full med massa grejer så nu ska jag däcka på soffan framför en bra film samt svara på era  kommentarer tills André kommer hem! Han har tydligen gömt choklad här hemma med någonstanns.. den jävlen. Jag gillar egentligen inte alls godis eller söta saker men ibland kan fan choklad vara så jävla gott. Många blir fett förvånade när jag säger ” jag gillar inget  sött att äta!” – är det någon där ute som är som mig? Jag tokälskar mat istället! Jag kan äta hur mycket som helst typ! Kan ni inte berätta nått sånt knasigt om er själva? alltid så kul att veta mer om er!PUSS

  / DAMN! I found these old – unseen – pictures that me and Rami took 1,5 – 1 year ago(!) ? I had totally forgotten about these and I think Rami has too, cause I haven’t seen them since. Imma see if he wants to edit them soon :)
  I’ve had such a busy day so now Im tired. Im gona crash on the sofa to watch a movie and answer your comments until André gets home! He has hidden a chocolate bar here somewhere.. that bastard, haha. I don’t usually like candy and sweet stuff, but sometimes it’s nice and chocolate is good. Many people get surprised when I tell them ” I don’t like sweets!” . But I love food! I can eat so, so much! Can’t yu guys tell me something wierd about yourself? I always love to hear more from you and learn to know you better! KISSES


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Golden Suit”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Amazing outfit and photos, love it as always! <3

   http://www.thestylishcupcake.com

   Reply
  • Nåt knasigt.. När jag skrattar riktigt mycket, alltså så mycket att man knappt får luft, så låter jag som en efterbliven säl, no kidding. Och det ljudet får mig att vilja skratta ännu mer, and so it goes :P

   Reply
  • Så snygg outfit! Jag gillar jackan väldigt mycket :)

   Reply
  • Jag har jättesvårt för dill, verkligen HATAR smaken och när jag var lite så mådde jag illa av choklad – det var typ för sött för mig.
   Jag mår verkligen jätte illa när jag åker båt, tom när jag åker Gotlandsbåt och vågor inte existerar. Är så himla sjösjuk så att jag har flera gånger fått tacka nej till att segla på mina kusiners segelbåt i Kroatien – jag vet jag är dum i huvudet.

   Reply
  • This jacket is so gorgeous, I love this look!

   L.A

   Reply
  • Me too! Amazing embroidery work, you look like a torero – but a beautiful one, Angelica! ;)
   Obessed with Tiramisu! :-DDD

   xxx
   http://journal-of-style.blogspot.com

   Reply
  • Adorable look and the jacket looks amazing!

   http://www.martasfashiondiary.com

   Reply
  • jag är precis som du!!!! Älskar mat <3 klarar verkligen inte av buffe-tillfällen, äter mig ALLTID för mätt på mat. Om jag är på restaurang väljer jag alltid förrätt istället för efterrätt eller äter mera mat och skippar det söta! Frukter och bär älskar jag dock, och glass på sommaren!

   Reply
  • Totally in love with the look!
   I can tell you a weird one haha! You are absolutely a role model to me and my favorite blogger and sometimes when I’m showing some outfits of yours to my boyfriend or some other friends I always call you Angie – just like I would have known you for real. Sometimes they actually have to tell me and remind that I don’t know you and that I have to stop talking about you like I’ve known you for years haha.
   Hope you don’t think I’m weird haha you’re just one of my favorite bloggers
   Lots of love from Germany haha xoxo

   Reply
  • Nåt knasigt!?

   Jag vill alltid ta livet av mig efter att jag har besökt din blogg:(
   Du är såå perfekt!!!

   Önskar dig all lycka i världen!!

   Reply
  • Knasigt malrelaterat: gillar vissa typer av fryst mat (typ bröd haha jättegott) och även bränd mat…… Hahah

   Reply
  • The details on that jacket are amazing!

   -M
   http://www.violetroots.com

   Reply
  • Love the blazer so much! It’s so beautiful! Amazing photos!

   http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2015/03/echo.html

   Reply
  • haha well good for you you cant see that you eat a lot food its probably because you workout so much and have a lot muscles and they burn more energie even on rest days :)

   something weird or its more crazy about me would be that when i was 14 me and my Best friend spontaneously decided to get an tattoo. hahaha we faked the signature of our parents and went to the studio…ofc we had to chose a place where our parents wont see it, so we chose the hip/genital area and got a friendship tattoo….the stupid thing is though we are not firends anymore hahah oh well…

   Reply
  • Jag dränker mestadelen av min mat i sås, jag är alltså galet såsberoende! För mig är t.ex. sallad och brunsås en väldigt bra kombo.

   Reply
  • Jag är så likadan! Godis och choklad är helt okej om jag är supersugen. Men hade hellre satt mig framför tvn med en stor bit kött eller

   Reply
  • Girl, you look smashing!!
   Glad you found these! So so gorgeous!

   http://ladyjoane.blogspot.pt/

   Reply
  • This jacket reminds me of Spanish culture and a bullfighter jacket, so beautiful :)

   Reply
  • Något som jag tokälskar så är det bröd. Det är inte direkt tokigt men jag skulle kunna leva på det :-).

   Reply
  • Hej Angelica! Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du berättar om hur det gick till och hut du upplevde resan med surfakedemin? Jag är jättesugen på att åka och skulle gärna vilja veta vad du tyckte! Kram på dig!

   Reply
  • jag älskar sås!! jag och min kille kan LÄTT koka upp brunsås och käka på mackor (!!!) framför tvn om kvällarna. han är lika knäpp som jag… sen HATAR jag kladdkaka, alla sortes tårtor, semlor, bakelser – det är alldeles för sött! skulle aldrig äta rabarberpaj heller .. kan avnjuta en rostad macka med banan på, gärna banan i tacosen också. som liten vägrade jag äta potatismos för det var klumpigt (jag gick också på fötter+händer med rumpan upp i luften när jag kröp som liten för jag inte gillade gräs, så det säger väl en hel del om mig..)

   Reply
  • Jag kan inte nysa om jag inte är ensam. Bara går int! Istället kommer det ett litet konstigt ljud och så börjar jag bara skratta för mig själv för att de e så konstit och alla ba wtf är felet med dig :'(

   Reply
  • haha, er nett lik selv! Liker nesten ingen desserter eller lignende, og spiser ti ganger heller en god middag en søtsaker :)

   Reply
  • cool jacket

   http://hashtagliz.com

   Reply
  • Jag är heller inte så sötsugen av mig, är också mer fan av mat. Brukar säga att den av mina egenskaper som jag är mest nöjd med är att jag kan äta ofantliga mängder mat, även när jag är mätt. Mat är min stora kärlek i livet, helt seriöst.

   Reply
  • Love your jacket! I love food too and I like having chocolate sometimes after dinner..

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • Jag har också lite svårt för choklad, inte just för att det är sött. Utan för att det blir för mycket choklad eller vad man ska säga. . Sen är jag väl inget stort fan av sötsaker då jag hellre äter frukt än godis en lördags kväll typ. Men mat är något jag älskar, och jämt när jag o min pojkvän ska åka någonstans, typ Ikea eller nåt liknande så tänker jag alltid först på maten och vart vi ska äta, vad man kan beställa osv. Jag verkligen tok älskar mat.

   Reply
  • Lovely jacket :)

   Xx,

   http://sacosha.blogspot.com

   Reply