Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:59 | March 10, 2015

  BEST FASHIONBLOG

  ANGELICABLICK1ANGELICABLICK22Jag är himla glad över att berätta att jag är nominerad i kategorin “Årets modeblogg” på Finest Awards :) om ni vill, så skulle jag bli så glad & TACKSAM om ni ville rösta på mig HÄR! Tryck bara på RÖSTA under mitt namn <3 Man kan rösta 1 gång per dag!

  / Im so excited to tell you that Im nominated as “Best Fahionblog” ( Årets modeblogg ) at Finest awards :) If you want to I would be so happy and thanful if you wanted to vote for me HERE! Just push the botton “RÖSTA” under my name <3 You can vote one time a day!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “BEST FASHIONBLOG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här