Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:59 | March 10, 2015

BEST FASHIONBLOG

UNCATEGORIZED 2

ANGELICABLICK1ANGELICABLICK22Jag är himla glad över att berätta att jag är nominerad i kategorin “Årets modeblogg” på Finest Awards :) om ni vill, så skulle jag bli så glad & TACKSAM om ni ville rösta på mig HÄR! Tryck bara på RÖSTA under mitt namn <3 Man kan rösta 1 gång per dag!

/ Im so excited to tell you that Im nominated as “Best Fahionblog” ( Årets modeblogg ) at Finest awards :) If you want to I would be so happy and thanful if you wanted to vote for me HERE! Just push the botton “RÖSTA” under my name <3 You can vote one time a day!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “BEST FASHIONBLOG”

  1. Matilda on

    Synd att konkurrensen ska vara så hård , för du ÄR mode Angelica ! Din blogg är absolut outstanding i modevärlden keep up the good work och fortsätt kämpa folk kommer få upp ögonen för vilken fenomen du är. Helt otroligt. Är så sjukt imponerad …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.