Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:16 | March 15, 2015

  MISBHV

  bw1bw2bw6bw10bw4bw9

  PHOTOS BY FANG
  /Sweater from Misbhv/Sneakers from NIKE/Jacket from Beyond Retro/Bag from Asos/

  Vilken kväll igår! Jag, Julian och Ingrid gick ut och åt på SUPPER och sen var det håll i gång hela natten. Är så fucked up sliten idag att jag bara vill sova bort hela dagen! Men nope, jag har massa att stå i. Jag & André ska slänga skräp och försöka få iordning här.
  Ja, på tal om det.. det är en sak jag inte berättat för er. Jag och André har flyttat ihop! Det känns magiskt och vi kommer få det jättefint här när våra möbler kommer :)
  Nu ska jag vila lite – hörs om ett litet tag!

  / What a night! Me, Julian and Ingrid had dinner at SUPPER and after that we went out dancing. Im so fucked up today and I just wanna sleep! But I have so much to do, so I can’t. Me & André need to throw away some junk from home and also try to get things done. Well, speking of that.. there is something I haven’t told you yet. Me and André have moved in together! Im so happy about that and it’s gonna look so nice at home when we get all the furniture :) Now Im gonna rest – talk to you in a while!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “MISBHV”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här