Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:26 | March 26, 2015

  Bloggers Flea Market

  BLOPPIS BILDEN NYA

  VAR? OUTLETBUTIKEN – ÖREGRUNDSGATAN 3 ( T-BANA GÄRDET )
  NÄR? SÖNDAGEN DEN 29:E MARS KL 11 – 15

  Dags för bloppis igen! Jag och ett härligt gäng bloggare kommer under dagen sälja massvis av snygga kläder, acessoarer, skor och väskor! Vore så jäkla kul om så många som möjligt ville komma :) jag har rensat riktigt ordentligt denna gång. Vi kommer vara där mellan kl 11-15 . OBS – Endast kontanter gäller! PUSS PÅ ER!

  / It’s time for a new Bloggers Flea Market! Me and some awesome bloggers have decided to clean out or closets and sell some nice stuff – everyhting from clothes, accessories, shoes and bags! It would be so cool if you all could come :) I have cleaned out my closet real good this time. We will be there between 11.00-15.00. OBS – Cash is king!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Bloggers Flea Market”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här