Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:30 | March 27, 2015

  2 x 2

  MAD_9936 (1)MAD_0254 (1)MAD_0341 (1)MAD_0444 (1)MAD_0175 (1)MAD_0362 (1)MAD_0110 (1)MAD_0212 (1)
  Photos by Madelen Holmström
  /Coat from H&M trend/Heels from Zara/Backpack (old)/Top from Zara/
  /Trousers from Wang X H&M/Underwear from Calvin Klein/

   

  Vilken grå och regning fredag! Jag har mest varit på kontoret idag och haft möten.
  Nu ska jag alldeles straxt möta upp Fang och sen har jag en del ärenden att fixa innan jag ska hemåt. Jag kanske hinner med en fika i stan innan med! Ikväll ska jag bara vara hemma och fixa med bloppisen. Måste märka alla kläder samt ta yttligare en kik i garderoben. Jag lovar er, storrensning is about to happen! Ni kommer väl va ? :)
  Nu ska jag bege mig ut i regnet – hörs om en stund!

  / What a gray and rainy Friday! I’ve mostly been in the office today and had meetings.
  Now I’l l shortly meet up with Fang and then I have some errands to fix before I go home. I might have time for a coffee in town also! Tonight I’ll just stay home and fix with ot flea market that’s coming up on sunday. I need to label all clothes and take another look in my closet again. I promise you, I’ve cleaned it out good! You are coming, right? :)
  Now It’s time for me to go out in the rain – talk to you later!


  41 kommentarer  42 kommentarer om “2 x 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här