Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:36 | March 27, 2015

Flower Market

EVERYTHING
B67B2B78B789B66B6B3

 

EVERYDAY RANDOM

 

Här kommer lite bilder från senaste tiden! Som ni kanske vet så är jag en riktig sucker för blommor så när små stånd med blommor kommer upp så måste jag alltid fota :) haha. Jag skulle helst av allt vilja fylla hela våran lägenhet med blommor!
Är ni likadana? Aja, nu är det äntligen fredag iallafall! Herregud vad jag längtat.
Vad ska ni göra ikväll? Jag ska som sagt prismärka alla kläder för bloppisen och sen när André kommer hem så blir det bara mys framför tvn och god mat. Skriver en rad ikväll sen!

/ Here are some pictures from my past time! As you may know, I am a real sucker for flowers so when there are little stalls with flowers coming up, I always have to take photos of it :) haha. I would most of all like to fill our entire apartment with flowers!
Are you the same? Oh well, now it’s finally Friday! God, how I longed for it.
What will you do tonight? I’m gonna price tag all clothing for our flea market and then when André comes home we will just relax in front of the TV and eat good food. I will write here again later tonight!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Flower Market”

 1. Carla Campos on

  Oi Angelica!!! Você é incrivelmente linda e cheia de estilo. Amo ver suas fotos e suas mudanças de cabelo!! Parabéns pelo seu trabalho, tão jovem e com tanto talento! Beijos do Brazil! Venha um dia nos vistitar.

  Reply
 2. Anna-Viktoria on

  Jag är verkligen precis likadan – ju mer blommor desto bättre. Att jag är tokallergisk och kliar sönder ögonen i sömnen så fort jag har minsta bukett hemma, det struntar jag totalt i, haha. Man blir ju glad av blommor liksom ^^

  Reply
  • angelicablick on

   Eller hur?! haha! Ja, och här har man en pojkvän som är tokallergisk istället haha! ja, de blir man :) kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.