Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:56 | March 28, 2015

  White Sand

  51lj26IMG_0438jkhgh347

  Photos by Linn Hansson
  /Jacket from Lindex/Heels from Zara/Top from H&M/Bag from Zara/Trousers from Lindex/

   

  God morgon på er! Lördag och grejer :) idag ska jag tillsammans med ett gäng andra bloggare hänga ute på Nacka Forum för deras modedag och visa upp lite trender inför våren. Vi kommer vara där mellan 12-15 för att visa snygga kläder och hänga med er! Skulle vara så himla, himla roligt om ni ville komma förbi såklart! Efter Nacka eventet så är det raka vägen hem för att fixa det sista inför bloppisen och sen göra iordning mig inför kvällen. Min fina vän Angela fyller nämligen år så vi ska fira henne lite! Är dock jättetråkigt att jag missar min babe Emelis födelsedagsfirande ikväll :( hade ingen chans att kunna ta mig till Linköping denna helg – men jag får fira henne snart ändå! På tu man hand istället. Så mysigt!
  Det känns som att ALLA fyller år i helgen haha. Angela, Rami, Emeli, Fanny, Julian .. ja – ALLA HAHA!

  / Good morning to you! Saturday, yey :) today I’m hosting an event at Nacka Forum with a bunch of other bloggers for their fashion day. We are gonna show some trends for this spring. We will be there between 12-15 o clock to show stylish clothes and hang out with you! Would be so amazing if you could swing by ofc! After the Nacka event, it’s straight home to fix the last stuff before the flea market and then get ready for the evening. My good friend Angela is celebrating her birthday! However it’s sad that I’m gonna miss my babe Emelis birthday celebration tonight :( I had no chance to go to Linköping this weekend – but I’ll celebrate her soon anyway! The two of us instead. So cozy!
  It feels like everyone’s birthday is this weekend haha. Angela, Rami, Emeli, Fanny, Julian .. yes – EVERYONE HAHA!


  48 kommentarer  48 kommentarer om “White Sand”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här