Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

8:56 | March 28, 2015

White Sand

LOOK OF THE DAY,UNCATEGORIZED 2

51lj26IMG_0438jkhgh347

Photos by Linn Hansson
/Jacket from Lindex/Heels from Zara/Top from H&M/Bag from Zara/Trousers from Lindex/

 

God morgon på er! Lördag och grejer :) idag ska jag tillsammans med ett gäng andra bloggare hänga ute på Nacka Forum för deras modedag och visa upp lite trender inför våren. Vi kommer vara där mellan 12-15 för att visa snygga kläder och hänga med er! Skulle vara så himla, himla roligt om ni ville komma förbi såklart! Efter Nacka eventet så är det raka vägen hem för att fixa det sista inför bloppisen och sen göra iordning mig inför kvällen. Min fina vän Angela fyller nämligen år så vi ska fira henne lite! Är dock jättetråkigt att jag missar min babe Emelis födelsedagsfirande ikväll :( hade ingen chans att kunna ta mig till Linköping denna helg – men jag får fira henne snart ändå! På tu man hand istället. Så mysigt!
Det känns som att ALLA fyller år i helgen haha. Angela, Rami, Emeli, Fanny, Julian .. ja – ALLA HAHA!

/ Good morning to you! Saturday, yey :) today I’m hosting an event at Nacka Forum with a bunch of other bloggers for their fashion day. We are gonna show some trends for this spring. We will be there between 12-15 o clock to show stylish clothes and hang out with you! Would be so amazing if you could swing by ofc! After the Nacka event, it’s straight home to fix the last stuff before the flea market and then get ready for the evening. My good friend Angela is celebrating her birthday! However it’s sad that I’m gonna miss my babe Emelis birthday celebration tonight :( I had no chance to go to Linköping this weekend – but I’ll celebrate her soon anyway! The two of us instead. So cozy!
It feels like everyone’s birthday is this weekend haha. Angela, Rami, Emeli, Fanny, Julian .. yes – EVERYONE HAHA!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

48 Responses to “White Sand”

 1. Anonym on

  När man läser din blogg genom bloglovin appen så syns inte bilderna.. Blev så sen du skrev något om att bloggen gjordes om eller vad det var för några dagar sedan!

  Reply
  • angelicablick on

   Men åh, gullis! Ja, de är löshår :) mitt egna hår har dock vuxit som fan så ska snart ta ut mitt löshår och köra mitt egna. KRAM! <3

   Reply
 2. samantha on

  Love all white! it always works and always looks amazing. the shoes caught my eyes the most! SO pretty!

  ah and you missed one more person…alexandra…haha so yeah really everyone..alex,fanny,rami,emeli,angela,julian….HAHA

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.