Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:29 | March 29, 2015

  Tresemmé hair tutorial

  BEACH WAVES

  I samarbete med TRESemmé så har jag blivit snyggt stylad av härliga Marre på Bangs by Marre! Jag fick Beach waves temat och de passar ju mig helt perfekt :) älskar verkligen denna look! Brukar själv aldrig våga/locka mitt hår på detta sätt så jag fick helt klart lära mig ett nytt, snyggt sätt att fixa mitt hår på. Kommer helt klart köra på denna look flera gånger! Ni har ju tidigare bett om fler hårvideos så här kommer en som förklarar hur man får denna look steg-för-steg!

  / In cooperstion with TRESemmé I got styled by talented Marre on bangs by Marre! I was presented the beach waves and that suits me perfectly :) I love this look! I usually style my hair in a different way so I sure learnt something new. I’m gonna style it this way more times for sure! You have earlier asked me for more hair videos – so here is a step by step one!
  image


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Tresemmé hair tutorial”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Totalälskar din personlighet Angelica! Du är alltid så himla go och glad och ler så fint och naturligt. Sen att du är så himla söt och fin som person både in och ut när man träffar dig i verkligheten. Även om man inte känner dig riktigt helt så, så vet man att du är så sjukt jordnära och äkta! Att du tar dig tid att svara oss som kommenterar är verkligen guld värt, och visar verkligen hur mycket du bryr dig om dina fans. Ville bara säga dig detta, och du ska veta att du alltid kommer vara No1 för mig!!! :D

   Reply
  • hmm something is wrong with your blog-clock haha..it is 7.50pm now and this post just came up…but it says it was posted at 5.30….

   Reply
  • Resultatet blev så snyggt :)

   Reply
  • Ååå! Får massor av inspiration! Mer sånt här!

   Reply
  • Hi Angelica!

   I love your new design but the font is TOO small, it’s very hard to read, my eyes are hurt haha..

   Reply
  • Åh vad fin du är och vad roligt med en video :-D

   Reply
  • så fin!!

   Reply
  • Resultatet blev verkligen super snyggt. <3

   Reply
  • Would love to see more videos of your beauty routine, dear!!! Great video btw!!!

   JOURNAL OF STYLE

   Reply
  • Man döö hu vacker du e ❤️

   Reply
  • Looks so nice on you!

   L.A

   http://www.itsaboutla.fr/

   Reply
  • great video

   http://hashtagliz.com

   Reply
  • Hi Angelica,

   I really like your blog and it’s on my daily reading list. Your outfits are just always so good. The new blog template is nice too! The only thing that I would really like to see is paying more attention to your english translation since sometimes is really bad and seems you just put it into Google Translation; it doesn’t make a lot of sense, hehe :-)

   Keep on doing good job!
   Hugs, Anja
   http://www.cnw.si

   Reply
  • Super bra video och så fina lockar!

   Reply
  • I would love to have hair like that! :)
   http://www.beehivefashion.blogspot.com

   Reply
  • ÄLSKA DITT HÅR KVINNA!

   Reply
  • Tack för all inspiration! Du är så jäkla snygg och bara älskar ditt hår. Surflooks -here we go!

   Stor kram,
   Emma

   Reply