Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:29 | March 29, 2015

Tresemmé hair tutorial

UNCATEGORIZED 2

BEACH WAVES

I samarbete med TRESemmé så har jag blivit snyggt stylad av härliga Marre på Bangs by Marre! Jag fick Beach waves temat och de passar ju mig helt perfekt :) älskar verkligen denna look! Brukar själv aldrig våga/locka mitt hår på detta sätt så jag fick helt klart lära mig ett nytt, snyggt sätt att fixa mitt hår på. Kommer helt klart köra på denna look flera gånger! Ni har ju tidigare bett om fler hårvideos så här kommer en som förklarar hur man får denna look steg-för-steg!

/ In cooperstion with TRESemmé I got styled by talented Marre on bangs by Marre! I was presented the beach waves and that suits me perfectly :) I love this look! I usually style my hair in a different way so I sure learnt something new. I’m gonna style it this way more times for sure! You have earlier asked me for more hair videos – so here is a step by step one!
image

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “Tresemmé hair tutorial”

 1. Jessika on

  Totalälskar din personlighet Angelica! Du är alltid så himla go och glad och ler så fint och naturligt. Sen att du är så himla söt och fin som person både in och ut när man träffar dig i verkligheten. Även om man inte känner dig riktigt helt så, så vet man att du är så sjukt jordnära och äkta! Att du tar dig tid att svara oss som kommenterar är verkligen guld värt, och visar verkligen hur mycket du bryr dig om dina fans. Ville bara säga dig detta, och du ska veta att du alltid kommer vara No1 för mig!!! :D

  Reply
 2. samantha on

  hmm something is wrong with your blog-clock haha..it is 7.50pm now and this post just came up…but it says it was posted at 5.30….

  Reply
 3. Anja on

  Hi Angelica,

  I really like your blog and it’s on my daily reading list. Your outfits are just always so good. The new blog template is nice too! The only thing that I would really like to see is paying more attention to your english translation since sometimes is really bad and seems you just put it into Google Translation; it doesn’t make a lot of sense, hehe :-)

  Keep on doing good job!
  Hugs, Anja
  http://www.cnw.si

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.