Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:48 | April 3, 2015

  BDAY BRUNCH

  janni1janni11janni4janni7janni12janni10janni14janni21janni6janni2janni22 (kopia)janni9janni26
  BIRTHDAY BRUNCH

   

  När vi landade igår så tog vi oss till Varberg och därefter var de massa härligt födelsedasgfirande så jag hade inte riktigt tiden att blogga – men nu kommer bilderna från igår :)
  Vi var och firade fina Janni som fyllt 25 på PRETTO PRs kontor! Ballonger, massa goda drinkar, härliga människor och riktigt god mat. Superlyckat och stort grattis igen babe!
  Det har som agt blivit massvis av firande den senaste tiden hehe. Igårkväll firade vi Andrés mamma, brorsa & farmor dessutom. Stort grattis!
  Nu är André och hans pappa iväg och kör thaiboxning och alldeles straxt ska jag och Andrés mamma promenera upp till thaiboxningsklubben för att träna också.
  På tal om något annat: Är de någon av er som varit i Indien, Toscana eller Nice förresten? Kan inte ni berätta om det isåfall? :)

  / When we landed yesterday we went directly to Varberg and had birthday celebrations, so I didn’t really have time to blog – but now Im back and here are the pictures from yesterday :)
  We celebrated my babe Janni who turned 25 at Pretto PR’s office! Balloons, lot of good cocktails, lovely people and really good food. It was super successful and congratulations again babe!
  It has been lots of celebrations in the recent time hehe. Last night we celebrated andrés mom, brother and grandmother also. Congratulations!
  André and his dad are doing some thai boxing now and shortly, me and André’s mom are gonna walk up to the Thai boxing club to work out aswell.
  Speaking of something else: Are the any of you who have been to India, Tuscany or Nice ? Can you please tell me about it ? :)


  33 kommentarer  33 kommentarer om “BDAY BRUNCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag var i Toscana förra sommaren, och sommaren innan det. Vi var på samma ställe, ett litet område som heter Pomaia där vi hyrde en stor villa med egen trädgård, pool, kök osv. Bland det vackraste stället jag någonsin varit på. Vyerna i Toscana är overkligt vackra.

   Det är även ganska nära till många större ställen, man kan åka på dagsutflykt till Florens, Pisa och flera mindre städer om man hyr bil.

   Reply
  • Nice är fantastiskt!! Supermysig stad med massor att göra, promenerad längs Promenade des Anglais, hänga på stranden, shoppa, gå på museum, käka croissanter och macarones på mysig boulangerier, och hänga i Old Town!! Vi tog en dagsutflykt till tjusiga Cannes också!! Och såklart Monaco – ett måste!

   Reply
  • Va fina bilder!!

   Reply
  • Jag har varit på alla tre ställen faktiskt! Toscana är superfint verkligen, det är liksom riktiga Italien man åker till. Men också Ligurien som ligger ännu lite högre upp :) Där finns bland annat Cinque Terre som är 5 byar som hänger ihop och det finns promenad/trecking-leder emellan och det är HELT fantastiskt. Nice var också väldigt härligt, men jag upplevde att det egentligen inte fanns jättemycket att göra mer än att hänga på stranden (inte tråkigt iofs), äta och shoppa (om man har pengar). Det är iofs lätt att ta sig runt till andra ställen på rivieran också om man vill kolla läget runt om!
   Indien är rätt speciellt. Jag var där en längre period, men det finns helt klart superfina ställen att åka till om man bara ska turista. Allt i Kerala är verkligen fantastiskt. Typ Varkala och Kerala backwaters där man kan bo på husbåtar. I Goa finns också en väldigt fin (lite lugnare) strand som heter Palolem. Sedan finns det ju öar som heter Andamanerna, som inte är “så mycket Indien”, som är paradisiska.

   Reply
  • That seems to be so nice!

   L.A

   http://www.itsaboutla.fr/

   Reply
  • Lovely pictures ! :)
   Love, L

   http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

   Reply
  • I have been to Tuscany a few years ago, and it was the most wonderful vacation we ever had. You can just rent a car and visit all the cute little places (Pisa, Siena, Volterra, … ) and also Florence while driving around in the absolutely beautiful Tuscan hills. Really breathtaking. I’d definitely go back :) (oh, and BEST gelato ever ;)).

   http://www.dutchfashiongirl.com

   Reply
  • It looks so amazing, the pictures are so beautiful!

   http://byus2you.blogspot.dk

   Reply
  • Hej! Jag har varit i Indien, Nice och Toscana :) Indien är otroligt häftigt, jag var i Bombay och sedan några små stopp söderut för att sedan hamna i Kerala där det var mer strandliv, men där vi också åkte till skolor och gav dem massa leksaker. Bombay är häftigt och vi bodde på finaste hotellet, XxX hette det, tips! När du åker till Indien; se till att verkligen se det “riktiga” indien och inte bara de rika områdena. Otroligt lärorikt. Vi åkte också husbåt ett dygn, med besättning som lagar mat och chaufför, också väldigt mysigt och vackert! Indien är aaabsolut ett ställe jag skulle vilja åka tillbaka till!

   Nice är mysigt, en större stad vid vattnet liksom :) men Antibes’ som ligger granne är favoriten!

   Toscana är wooow vackert! När vi var där gick vi bara en massa långa promenader på bergs/kulltopparna samt åt en maaaassa god mat och en jäkla massa tryffel :) vi gick även på tryffeljakt med speciella små tryffelhundar, sedan åkte vi hem och fick matlagningskurs i Italiens matlagning med tryfflarna vi plockat under dagen.

   Det är lite från mina resor dit :) alla är väldigt olika resemål, men härliga på olika sätt. Indien är mer kontraster i livsförhållanden, kultur och miljö samtidigt som det är harmonist med massa yoga och så. Nice är ju som att åka till Barcelona typ, fast mindre och gulligare :) Toscana är mat och vackra vyer.

   Reply
  • Oj glömde ju skriva vad hotellet i Bombay hette… Det hette Taj Mahal Palace.

   Reply
  • I love the -culture- of bday brunch, and also ll of the photos. I’ve been to Nici, it was incredible! Just make sure you don’t go in the middle of July, it’s so freakin hot! :)

   http://toujoursanja.blogspot.com/

   Reply
  • Hej Angelica! Jag vill verkligen verkligen veta vart den vita klänningen på din instragram är ifrån. Den är så fin! Kram Sandra

   Reply
  • Umgås ni bara med galet snygga människor?! Helt sjukt va snygga ni alla är. Känns som ni har lite fairydust som ni slänger på varandra och så blir man bara så där överdrivet snygg ;D

   Reply
  • nä så härligt! bra uppstyrt, älskar när man samlar stora gäng sådär!

   Reply
  • That food look delicious! Looks like such a great party. Happy Easter! xx

   http://www.lioninthewild.com

   Reply
  • Jag har vait i Nice och gillade det faktiskt inte så mycket, kändes mest dyrt och turistit, inte genuint alls. Jag skulle nog satsa på att åka till Toscana och Indien, båda känns som väldigt häftiga ställen om man ser till att röra sig utanför turistfällorna. Båda är nog en dröm om man gillar mat.

   Reply
  • Åååh vad härligt!

   Reply
  • Hej hej!! I have been to nice…I went last summer, it was good weather, good food
   there are plenty of restaurants so it’s impossible to get starved but some i tried were not so good food…these 3 are the ones I enjoyed the most :)
   I recommend: Restaurant L’Univers de Christian Plumail (1 star michelin with reasonable price) around plaza massena; La maison de Marie at rue massena; le chantecler in hotel negresco (2 stars michelin…best food ever)

   Beaches: they have free public beaches and paid….i suggest the paid ones so you wont risk that someone will steal your belongings…
   It’s easy to rent a car or guide tour to neighborhood superrrr nice!! I went to èze, monaco, antibes, cannes ans st. paul de vince :))))
   and nice has a lot of street art at night…so much things going on at plaza massena and promenade des anglais
   Hope my little tip helps :)
   Kram kram

   Reply
  • Åh vad kuul!!!

   Reply
  • Hej! Har varit i Nice några dagar och fullkomligt älskade det!! Superfin stad precis vid vattnet och det finns även några berg som man kan promenera upp för och få se en underbar utsikt över hela staden! Ett minus med Nice är att det är dyrt och turistigt men annars är det ett superbra resmål!
   KRAM PÅ DIG!

   Reply
  • Har varit i alla tre! Jätte fina allihop verkligen men Indien var nog de bästa, starka färger,fin natur, god mat och trevliga människor. Ett måste att åka dit innan man dör tkr jag. Älskar din blogg du är bäst!!

   Reply
  • Toscana er verdens vakreste sted :) cortona, montepulciano, angiari og sienna er bare noen av de nydelige byene du finner der. Men styr unna de mest turistifiserte byene som San Giminiano og Pisa.

   Reply
  • Indien är fantastiskt. Södra – lite mer turistigt och strandliv, norra – mer “Indien”. Många vackra städer med extremt mycket kultur. Varanasi var min favoritstad med många trånga gränder vid Ganges, Indiens heligaste flod där de bränner lik, konstigt nog väödigt rogivande då det är det heligaste man kan göra i hinduism. Dock väldigt påfrestande land att resa runt i då alla stirrar och följer efter en och ifrågasätter allt du som europe utstrålar. Behövs upplevas för att förstås!

   Reply
  • I lived in Nice for a couple of months, for the ERASMUS programme. Loved it, not only for the city itself but for the cities and villages around it… Cannes, Monaco, Villefranche-sur-Mer and many more! Amazing sights and great restaurants, turquoise blue beaches and the French Riviera vibe :)

   Reply
  • hej fina!

   har varit både i Toscana (1gång) och Nice (2ggr, i juni blir det den tredje!) och båda ställena är alldeles underbara! Toscana bilade vi från Rom runt omkring i Toscana, bl.a. Chastelloni i Chianti, Florens, Siena, och bodde uppe på ett berg i en villa med flera lägenheter och pool. Allt är sagolikt vackert och maten underbar!
   Nice är även härlig, en liten kontrast uppstås av stadskänsla med shopping etc. och semesterkänsla pga stranden med det turkosa havet. I nice kan är det bara härligt att strosa omkring, det finns massvis med mysiga caféer och glasstånd, eller så kan man hänga på beachen eller ta tåget till Monaco/Cannes, super enkelt och smidigt! maten i Nice är också underbart god! Därmed kan varmt rekommenrdera både Toscana och Nice!
   Lycka till och tack för den bästa bloggen!!
   kram,
   Andrea
   (Finland)

   Reply
  • Så fina bilder! Hoppas ni hade det trevligt :)

   Reply
  • Så härliga bilder!

   Reply
  • I’ve been to tuscany two years ago.I can definitely recommend Siena,Volterra and San Gimignano.Volterra is famous for it’s alabasta work,which is a beautiful Material.If you’re interested in that,you can watch the production in one of the Workshops there.My favorite town was San Gimignano.The City is not only very pretty,it’s also known for the best Gelato in the world.I seriously never had better ice cream!Unfortunately I didn’t visit Florence,but I guess you should do so.

   In tuscany always look for hidden gems and try all the food you can!

   Reply
  • Jaaa, jag har faktiskt varit i Toscana och jag ska ärligt säga det är så skit grymt där! Har alltid rest med mina föräldrar men jag verkligen har mina bästa minnen därifrån. Jag måste också säga, att bäst ser ni områden med en bil, så faktiskt hyra en bil & resa till all mysiga små byn! Jag tycker alla de små byn fulla med lokala gummor är det bästa Toscana kan offra :) Stort kram, Mii

   Reply
  • I went to tuscany for a few times. You will love it! There are so many beautiful places to explore. Cities like Florence Verona or Pisa are a must see for sure but also really small sweet places with lots of beautiful beaches and bays. There is just so much to see like everywhere small streets with cozy café’s or super cool and chic stores and markets. The sea, mountains, landscapes and vineyards – it’s just a magical place. So if you’re planning to go to tuscany maybe rent a car and make a tour from one place to another and if you really loved a place stay there a bit longer. This year We’re going to the Cote d’azur and we wanna rent a car as well and tour from monaco to nice marseille st tropez and maybe we’ll explore some more beautiful small places on our way through south france :)

   Reply
  • Hej fina du!! Brukar inte kommentera men vill verkligen dela med mig av underbara Toscana lite kort. Vi bodde 10 familjemedlemmar i ett stort stenhus med en rund pool uppe i bergen i norra Toscana och hade hela dalen framför oss samt en massa lokala vinodlingar omkring oss. På dagarna åkte vi till vingårdar och åt mat och drack en massa… Vi åkte till den gamla staden Lucca som var HELT fantastisk, strosade runt och fikade oändliga timmar och såklart shoppades det en jäkla massa i Florence. Du måste åka dit. Det är världens glassigaste semester och jag har nog aldrig ätit så gott som jag gjort där. Så fruktansvärt vackert!! Stora kramar, min allra största inspiration. Kärlek

   Reply
  • Kom precis hem från Nice! Fantastisk stad och bra med tågförbindelser så man kan resa runt lite med! Jag besökte Monaco och Genova i Italien. Nice till Monte Carlo, Monaco, tog 20 min med tåg och kostade ingenting! Genova, Italien, tog drygt 3h men så värt! Svinbilligt med :) Sen finns det en massa stopp på vägen såklart, båda väst och öst från Nice. Nice är definitivt värt ett besök!!

   Reply
  • hOur company offers health and related products. Visit our health contributing website in case you want to improve your health. Our company provides generic pharmacy. Take a look at our health contributing site in case you want to look healthier. Our company provides a wide variety of general health products. Look at our health contributing site in case you want to look healthier. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Visit our health website in case you want to strengthen your health with a help health products. Our company offers herbal health and related products. Take a look at our health contributing website in case you want to feel better. Our company provides herbal general health products. Look at our health contributing site in case you want to strengthen your health.
   Our company offers supreme quality supplements. Take a look at our health contributing portal in case you want to feel healthier. Our company offers herb-based weight loss products. Visit our health contributing portal in case you want to look healthier. Our company provides a wide variety of non prescription products. Visit our health portal in case you want to to feel healthier with a help of generic supplements. Our company offers herbal health and related products. Take a look at our health contributing portal in case you want to look better. Our site offers a wide variety of non prescription products. Look at our health site in case you want to feel better with a help general health products.

   Reply