Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:41 | April 4, 2015

24K Gold

LOOK OF THE DAY
Foto: Studio Emma SvenssonFoto: Studio Emma Svenssonnh1nhjj3Foto: Studio Emma SvenssonFoto: Studio Emma Svensson

 

PHOTOS BY EMMA SVENSSON
/Coat from Rut&Circle by Madelene Billman/Shoes from Zara/Trousers from Lindex/Polo from Zara/Bag from Chicy/

 

Jag har precis kommit fram till min morfar i Nykil! Tog 5 timmar med tåget från Varberg.. haha.
Vi har precis ätit lite påsk mat och ska snart dricka lite kaffe. det är något magiskt med morfars hus här i Nykil. Som om att de är de enda stället i världen där jag blir 100 avslappnad och lugn typ! Älskar att vara här på sommaren.

Här kommer de första bilderna som underbara Emma tagit på mig! Vi är ett bra team vi. Vi bokade Marrakesh igår så den 20:e April åker vi dit i några dagar för att fota :) de ska bli så jäkla skoj! Nu ska jag umgås med familjen lite så hörs vi om en stund.

/ I’ve just arrived at my grandfather’s place in Nykil! Took 5 hours by train from Varberg .. haha.
We have just eaten some Easter food and will soon drink some coffee. There is something magical about mt grandfather’s house here in Nykil. As if it’s the only place in the world where I get 100% relaxed and calm! Love being here in the summer.

Here are the first images that the amazing Emma has taken of me! We are a good team. We booked Marrakesh yesterday, April 20th we’ll go there for a few days to shoot some cool stuff :) it’ll be so darn fun! Now I’m gonna hang out with my family a bit, I will write to you again in a moment.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “24K Gold”

  1. Kajsa on

    Verkligen älskar din blogg, dina bilder är helt otroliga! Kan du göra ett inlägg med bilder före & efter redigering, de skulle vara kul att se:)

    Reply
  2. Alina on

    Hej Angelica! Jag har nog aldrig kommenterat din blogg förut men någon gång måste bli den första. Jag har länge älskat din stil och tyckt du verkar vara en urgullig tjej, men jag har haft så svårt att klicka in på din blogg då jag alltid tyckt den varit så rörig så jag har hellre spanat in dig på instagram. Nu när bloggar för CUBE är designen sagolik och allting är så fräscht, äntligen kommer jag vilja klicka in mig här varje dag. Fortsätt med det du gör, för grym är du!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.