Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:41 | April 4, 2015

  24K Gold

  Foto: Studio Emma SvenssonFoto: Studio Emma Svenssonnh1nhjj3Foto: Studio Emma SvenssonFoto: Studio Emma Svensson

   

  PHOTOS BY EMMA SVENSSON
  /Coat from Rut&Circle by Madelene Billman/Shoes from Zara/Trousers from Lindex/Polo from Zara/Bag from Chicy/

   

  Jag har precis kommit fram till min morfar i Nykil! Tog 5 timmar med tåget från Varberg.. haha.
  Vi har precis ätit lite påsk mat och ska snart dricka lite kaffe. det är något magiskt med morfars hus här i Nykil. Som om att de är de enda stället i världen där jag blir 100 avslappnad och lugn typ! Älskar att vara här på sommaren.

  Här kommer de första bilderna som underbara Emma tagit på mig! Vi är ett bra team vi. Vi bokade Marrakesh igår så den 20:e April åker vi dit i några dagar för att fota :) de ska bli så jäkla skoj! Nu ska jag umgås med familjen lite så hörs vi om en stund.

  / I’ve just arrived at my grandfather’s place in Nykil! Took 5 hours by train from Varberg .. haha.
  We have just eaten some Easter food and will soon drink some coffee. There is something magical about mt grandfather’s house here in Nykil. As if it’s the only place in the world where I get 100% relaxed and calm! Love being here in the summer.

  Here are the first images that the amazing Emma has taken of me! We are a good team. We booked Marrakesh yesterday, April 20th we’ll go there for a few days to shoot some cool stuff :) it’ll be so darn fun! Now I’m gonna hang out with my family a bit, I will write to you again in a moment.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “24K Gold”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här