Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:15 | April 9, 2015

  THE JUKEBOX

  robe1robe2robe3

   

  BTS / THE ROBE

   

  Många av er har frågat ang våra “kimonos” som vi hade på oss under en del av plåtningen! Är inte helt 100 på vart denna kommer ifrån, men det stod “Britney Spears” i nacken.. ? är de hennes egna märke kanske? Jag ska iallfall införskaffa mig en nu när vi åker till NYC!

  / A lot of you asked us regarding our “kimonos” that we wore during our shoot! Im not sure where this is from, but it said “Britney Spears” in the back.. ? Is it maybe her own brand? not sure. Im gonna buy a similar one now when we go to NYC!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “THE JUKEBOX”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här