Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:50 | April 10, 2015

  ALL WHITE X M3

  white_angie44WHITE_ANGIE89 (kopia)WGITE_ANGIE45WHITE_ANGIE567 (kopia)

   

  /Skirt from Zara/Shoes from Zara/Top from Estradeur x Fanny Lyckman/Ring from All Blues/
  /Faux fur tail bought in Thailand/Coat from Gina Tricot/ Bag from YSL/

   

  FRIIIYAY! Äntligen Fredag :) Idag har jag lite att stå i! Jag ska först träffa min revisor och efter de lite möten. Framåt kvällen ska jag träna och till kvällen ska jag bara umgås med vänner. Vad har ni för planer idag?
  Ovan får ni en look från när vi var iväg i Finland och fotades. Jag älskar helvitt! Nya skor på det med! Fina va? Körde en lite annorlunda redigering på dessa, vad tycker ni? Gillar att testa nytt ibland. Gillar dock mina vanliga bilder mer hehe.

  / FRIIIYAY! At last it’s Friday :) Today I have alot of stuff to do! I will first meet with my accountant and after that I have some meetings. In the evening Im going to the gym and tonight I’ll just hang out with friends. What are your plans for today?
  Above you’ll find a look from when we were away in Finland and photographed. I love all white! New shoesalso! Nice huh? I did a different editing on these photos, what do you think? I like to try new edits sometimes. However, I like my usual images more hehe.


  19 kommentarer  20 kommentarer om “ALL WHITE X M3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här