Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:56 | April 10, 2015

  Thursday news

  day1day3day901day90day6

   

  A day with Fang

   

  Imorse så mötte jag upp bästa Fang och drack kaffe! Vi pratade lite idéer, fotade och hängde. Efter de gick jag förbi min revisor och nu sitter jag på kontoret :) inväntar möte. Efter detta ska jag förbi Kenzas Glitter event och sen träna.
  Hur mycket ÄLSKAR man vädret nu?! 16 grader och sol!! Åh helt magisk.

  / This morning I met up with my babe Fang and drank coffee! We talked about some ideas, took photos and relaxed at a resturant. Went by my accountant after that and now Im at the office :) Im soon heading to a meeting. After this Im going to Kenza’s Glitter event and later on Im going to the gym.
  Hey guys, isn’t the weather AMAZING?! 16 degrees and sunshine!! Magical.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Thursday news”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här