Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:00 | April 12, 2015

  Grey Zone

  MAD_0969MAD_0674mad_9856MAD_1013MAD_1054mad_8988MAD_0954MAD_0540

   

  PHOTOS BY MADELEN HOLMSTRÖM
  /Jeans from Chicy, similar HERE/Shoes from Topshop, similar HERE/
  /Jacket from The Lxls HERE/Shirt from Asos HERE/Bag from Calvin Klein/

   

  Söndagmorgon och jag sitter i soffan med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon – börjar alltid min dag så :)
  Jag & André sov ut ordentligt imorse och det var välbehövligt kan jag säga. Sitter och försöker få ordning på lite jobb och ska om ett litet tag dra och träna! har tränat 4 gånger den här veckan :) det känns fantastiskt!
  Imorgon drar jag och André till New York i en vecka! Men innan det så ska jag till stan och fota, fixa det sista inför resan samt kanske hinna förbi min frisör ( håller tummarna att dom har tid – min utväxt är inte att leka med! ). Ni har inga tips på hur man får sin blonda utväxt mot sitt bruna hår att synas mindre eller försvinna? All hjälp mottages!

  / It’s sunday morning and I’m sitting on the couch with a cup of coffee in front of the news – I always start my day like that :)
  André and I woke up pretty late this morning and it was much needed, I can tell you that. I’m sitting here, trying to sort out some work and I’m soon heading into town to hit the gym! I’ve been to the gym four times this week :) it feels amazing!
  André and I are going to New York tomorrow for a week! But before that, I have some stuff to pick up in town and shoot outfitpictures – and maybe swing by my hairdresser (keeping my fingers crossed that they have the time to help me – my roots are not to be trifled with!). Do you have any tips on how to get my blonde outgrowth against his brown hair appear smaller or disappear? Im thankful for all tips!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Grey Zone”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här